שלום

שלום

שמי מעין ואני בכיתה יא. יש באפשרותי לצאת בשתי דרכים למסע לפולין: -דרך תנועת הנוער העובד והלומד בו אני חניכה (היציאה היא בפורים אבל ההכנה מתחילה כבר בתחילת דצמבר הקרוב) - דרך בית הספר שלי (הנסיעה היא בתחילת שנה הבאה) אני צריכה להחליט בקרוב לאן אני יוצאת כי ההכנות דרך התנועה כבר מתחילות בקרוב. האם יש לכם המלצות? תגובות בעקבות המסעות שבהם אתם הייתם? אני אשמח גם אם תעזרו לי גם למצוא קריטריונים לאיך להחליט, ובמה חשוב להתחשב כשאני בוחרת. אני יודעת שזה אינבידואלי אבל בכל זאת אני אשמח לשמוע עוד דעות מעין

היי מעין

אני מציע לצאת דרך תנועת הנוער. חברים בתנועת נוער הם בדר"כ יותר רציניים והמשלחת יותר איכותית. לפעמים נדמה שמשלחות מבתי ספר (וזה מאד תלוי בבית הספר בו את תלומדת) מקבלות את המסע כטיול שנתי ולא פעם עושים שטויות ומתפרעים. מעבר לכך הנוע"ל מוציא שנים רבות משלחות והוא מתמחא בזה. ועוד שיקול קטן שיכול לעניין אותך- הפסד שבוע שלם בכיתה י"ב יכול להזיק ללימודים... תעשי מה שנכון, בסופו של דבר את המשלחת עושים החברים שבה, תתייחסי לשיקול הזה.

שלום...זה קשה

לעזור לך. תחשבי מה שיותר מתאים לך! יכול להיות לך מסע מעולה דרך הבית ספר ודרך התנועת נוער! בהצלחה!

תודה על התגובה

אני לא בטוחה כמה התנועה יותר רצינית מהסצפר שלי, אבל יש בזה משו שצריך לקחת בחשבון הנוע"ל בהחלט מתמחה בזה, אך גם הבצפר שלי יוצא עם המעורר שהם בעצם חלק מהנוע"ל... ההפסד של הימים פחות משמעותי לי כי זה יוצא על פורים+ סופ"ש ולכן מפסידים מעט מאוד ימים לימודים אני יודעת שהחברים הם המרכז אבל כרגע לאף אחד מהחברים שלי אין כיוון לאן הוא רוצה לצאת (החברות הטובות נמצאות בנוע"ל ובאותו בצפר כמוני) ושוב תודה

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif מעין../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

האם גם בתנועה זה מסע רציני
במה הם מתמקדים
[אצלינו דרך ביה"ס התמקדו ביהדות שנעלמה ודרך התנועה במרי של תנועות הנוער שם] כמה זה עולה דרך ביה"ס ודרך התנועה
דרך איפה חברים שלך יוצאים

מצטערת שרק עכשיו אני מגיבה לכולם

כן זה מסע רציני, אולי אפילו יותר מהבצפר... הם מתמקדים כצפוי בעיקר בתנועות הנוער בזמן השואה ובמרי (בערך כמו הבצפר שלך) הכסף אינו גורם משמעותי אצלי... החברים עדיין לא החליטו..זה מתחלק בערך בין השניים.. תודה על העזרה

למעלה