שלום

Crazy Diamonds

New member
שלום

אני עדן בת 16 וממש אוהבת את יהודית רביץ... הפתיע אותי שגם ליהודית רביץ יש פורום, בלי לזלזל... וכולם צוחקים עלי שאני אוהבת אותה...בגילי...למרות שבטח אני לא הצעירה ביותר פה... בכל מקרה אני שומרת על כבודה...חחח זהו... אממ... אני צריכה איזה מבחן קבלה?חח

YA2007

New member
יש צעירים ממך...

בהופעה לפני כמה חודשים הייתה ילדה בערך בת 8 שלא הפסיקה לרקוד ולשיר...

ממש לא צריכה מבחן קבלה :)

מוזמנת בכל עת! וכמו כן, את מוזמנת להסתכל בלוח השידורים של רשת גימל לשבת הקרובה, וכמובן להתעדכן בהופעות ההולכות וקרבות.

באהבתנו

New member
אהלן עדן!!

קוראים לי גל, גם אני בת 16 וחולה על יודית... חחחח, גם עלי מסתכלים במבט עקום כשאני מספרת איזה סוג מוזיקה אני אוהבת, אבל מה לעשות?! זה שנולדנו בתקופה המסויימת הזאת לא מכריח אותנו להתפשר על האיכות, אני צודקת???

zoharrr1

New member
שלום לך

אני אמנם לא בן 16. אני בכמה שנים יותר, אבל גם בגיל 16 אהבתי את השירים של יהודית. אל תקשיבי לכול האנשים האלה שמסתכלים עקום, הם כנראה גם שומעים עקום ולא מבינים מה באמת טוב... בואי להופעות. תכירי שם הרבה צעירים "מוזרים" כמוך..(וכמוני)

באהבתנו

New member
האמת היא ש...

בדיוק בעקבות זה הגעתי לפורום.. חיפשתי אנשים שחולקים איתי את האהבה הענקית הזאת שלי למוזיקה טובה

Crazy Diamonds

New member
חחח

שלום שלום וכן את צודקת לגמרי והרשי לי לצטט את חינוכית 23 "איכות זאת אל מילה גסה"

Crazy Diamonds

New member
אבל אתם מבינים

כמה קשה זה בזמנים כאלו של מיינסטירים נוראי לשמוע מוזיקה איכותית בלי ביקורת... אבפילו חברים שלי ששומעים רוב המוזיקה טובה מרימים גבה כשאני אומרת יהודית.... אבל אני אוהבת אותה לא אכפת לי מה הם אומרים...היא מצויינת ויש ה קול יפה ואני אוהבת את רוב השירים שלה...

למעלה