שלום,

Youngster1

New member
שלום,

אני לומד לחמש יחידות גיאוגרפיה בתיכון (מקצוע נהדר, לפי דעתי) והייתי זקוק לעזרה בשני נושאים - דבר ראשון, אני אשמח לחומר על המהפיכה הירוקה. אנחנו כרגע לומדים עליה וכדי להיטיב את הלמידה שלי הייתי שמח למצוא אתרים או הפנייה לספרים ספציפים בנושא. דבר שני, במסגרת לימודי ניתוח מפה אנחנו צריך להגיש ניתוח ראשוני ביותר של צורת השטח של חמש מדינות. הייתי רוצה להפתיע את המורה שלי עם מדינות מעניינות (מבחינת צורת השטח מסתם מדינות רנדומליות) ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על כמה. תודה רבה!

שלום וברכה

איזו רוח למידה מבורכת, שיהיה בהצלחה ! ועכשיו לשאלותיך.... חומר על המהפכה הירוקה אני מאמינה שתוכל למצוא באתר רשת המורים לגיאוגרפיה. יש שם קישורים לחומר ע"פ נושאים, בטוחה שזה יעזור לך בכל שלבי הלמידה. בקשר לאנסין - חבל שלא נלמד - לכל מדינה יש את הייחוד שלה. לא חושבת שיש סיבה להמליץ על משהו מיוחד, אבל אם בכל זאת הייתי צריכה לבחור חמש מדינות, אז הייתי מנסה ללכת על מדינות עם מרכיבי יחידות נוף שונים, כלומר: מדינה בעלת שטח חוף רחב, מדינה באזור מדברי קר / חם , מדינה באזורים משוריים וכו... או סתם לך על החלומות שלך... איפה הכי בא לך לטייל?
נשמח לעזור גם בהמשך.

Youngster1

New member
תודה רבה על התשובה המהירה

לצערי - לא מצאתי באתר הנ"ל מידע על המהפיכה הירוקה.
החיפוש הוביל אותי לדף על המיקוד, אך ללא פירוט וחומר. אשמח אם תוכלי להביא לי את הקישורים המדוייקים, או לתת הנחיות כלליות לשימוש באתר. תודה רבה, אפוא, על התשובה השנייה. אני עוד אחשוב על זה. ובטח שאחזור, אני לא אסתפק בציון שהוא פחות מ - 100.

חקלאות

עשה חיפוש על הערך הנ"ל, נושא המהפכה הירוקה נמצא בתוך הנושא הזה. אם גם אז לא תמצא, חזור אלינו.

למעלה