שלום

Fairy24

New member
שלום

לפני שנה בערך היה לי נחש בואה שקניתי מסתם חנות חיות פשוטה, גידלתי אותו הכי טוב שאפשר, רק שהיו לו תקופות שהוא היה חולה מאוד, כמעט לא אכל ולא גדל הרבה, אחרי כמה זמן שהוא היה אצל וטרינר הוא מת והוטרינר התפלא מאוד שהצלחתי לגדל אותו ככה, כשהוא בכלל היה חולה מלכתחילה... אחרי מעט זמן קניתי פיתון מתכדר... שלפי מה שהמוכר אמר, אמור להיות שקט יחסית.. אבל ככה הוא היה רק בחנות, התכדר כשמישהו אחר נגע בו, גם כשאני, אבל אליי הוא קצת נפתח משום מה. אחרי זה כשהוא היה אצלי כבר, הוא תקף כל דבר שזז. הוא ניסה לתקוף אותי כמעטכל פעם שהתקרבתי אליו, רק שפעם אחת הוא נשך (הוא גם תקף את הזכוכית בכל פעם שאנשים היו ליד הטרריום שלו) החזרנו אותו לחנות, הסתבר ששם אחד מכל שניים כאלה הוא ככה. במקומו נתנו לי נחשה, קינג קליפורניה. היא בריאה, היא יפה, רק שאני כבר *טיפה* בטראומה מהם... אבא שלי מחזיק אותה למרות שהוא מת מפחד מהנחשים הקודמים, גם מהבואה שהיה מאוד ידידותי... אבל בכל זאת יש לי קצת טראומה... היא ניסתה לתקוף (אותו כמובן..) רק פעם אחת וזהו.. חוץ מזה היא יחסית התרגלה אליו. מה אתם אומרים על קינגים? איך אני אגרום לה להתרגל לידיים שלי? היא יחסית התרגלה לבית, אבל לא לגמרי ואליי בכלל לא. תודה רבה למי שיענה.

moshiko snake

New member
הנה.!!

קודם כל תן לה להתרגל לטרריום החדש שלה ( לפחות 5-7 ימים) אחר כך כל יום תחזיק אותה קצת 15-20 דקות ..!! תן לה להתרגל אליכים והיא אמורה להפסיק להיות תוקפנית..! ותראה לה שאתה לא מפחד כי אם אתה מפחד מהביסים שלה ואתה לא תוציא אותה בגלל זה אז יהיה יותר גרוע ...!! מקווה שעזרתי .

moshiko snake

New member
קחי אתר טוב שיעזור

הנה אתר טוב ששם תמצאי הכול יש שם גם צוות מקצועי ..!! www.Snakes.co.il

Fairy24

New member
תודה..

רק לא נראה לי שיהיה מידע בדיוק למה שאני צריכה. אבל תודה בכל זאת.. אני אקרא שם.

imortal200

New member
מיתכדר תוקפני

מיתכדר תוקפני רק אם הוא ניתפס בטבע. נחשים שנלדו בשבי לרוב לא תוקפנים ובמיוחד המיתקדרים. אל תיקנה חיות יותר מחנות הזה.

naja

New member
מתכדרים באופן כללי די רגועים.

אני חושב שבמקרה שלהם, זה פחות משמעותי אם הם נולדו בטבע או בשבי מבחינת התוקפנות. יש לי מתכדר שבשלב מסויים בחיים שלו הוא הפך לכ"כ תוקפן, שאי אפשר היה להחזיק אותו. כעבור שנה בערך זה עבר לו. לגבי השאלה שלה-בהרבה מקרים מגדלים חדשים מתבלבלים ומייחסים לנחשים שלהם תוקפנות אבל מדובר בעצם בתגובות אכילה או בהתנהגות שנובעת מפחד. ברגע שמבינים כיצד לגשת אל הנחש, ה"תוקפנות" שלו נעלמת.

Fairy24

New member
היא לא תוקפנית

זה פשוט שעדיין קצת טראומה מהקודם וגם זה שאני כבר לא בדיוק יודעת מה לעשות איתה כי אבא שלי מצליח וכל זה והיא כבר נמצאת בבית לא מעט זמן, אבל איתי שאני חדשה אליה בסביבה, אני לא יודעת מה לעשות בדיוק, כי אולי זה שונה מלתת לנחש להתרגל לאנשים ולהתביית.

Fairy24

New member
אז זהו..

שהיא מהחנות הזאת... ודווקא היא נראת לי לא רעה בכלל (גם הנחשה וגם החנות) המתכדר נולד בשבי, יש סיכוי שהמתכדרים המוזרים האלה הם רק דבר אחד גרוע ושונה שם. (נכון?..)

Fairy24

New member
..

דבר ראשון, אני בת, בפעם האחרונה שבדקתי.. וזה לא השתנה עד עכשיו. דבר שני, היא כבר בטרריום הזה כמה חודשים,,, והיא לא תוקפנית.. קראת את מה שרשמתי בכלל?

moshiko snake

New member
הנה

אז רגע אמרת שאת בתראומה הדבר היחידי שאנחנו יכולים להגיד לך זה לכי תחזיקי אותה כי היא לא תעשה לך כלום ..!! השאר זה את צריכה לעשות ..!!

למעלה