שלום

שלום

אני קארין ואני סובלת מבעיות שמיעה.. יש לי 2 מכשירים בשני האוזניים.. וירידה גדולה החלה לי בשני האןזנים הבעיה היא שאני נורא מתבשית ללכת עם המכשיר עם כל התגובות.. אני יכולה להיצטרף..

ברוכה הבאה

בטח שאת יכולה להצטרף תגידי, למה את מתביישת? לדעתי זה מאוד חשוב שכולם יראו את המכשיר שלי וידעו שאני לקויית שמיעה וככה נחסכות אי נעימויות... אבל אצלי לא שמים לב לזה וכשמישהו בא חדבר איתי ואני לא מבינה אותו אני מפנה אליו את הצד של המכשיר ומראה לו "אני חרשת" זה בא לי באופן טיבעי ולא חושבת שיש לנו בכלל במה להתבייש... אף אחד לא מושלם!

M r s S m i t h

New member
כנראה שזה טבעי...

למשל היום אספתי שיערי לקוקו אסוף...ומישהי מוזרה נעצה בי מבטים בחדר צילומים ...וכשהיה נמאס לי שנעצה בי מבטים בכל הזדמנות אז באתי אליה ושאלתי אותה "למה את מסתכלת עליי כל הזמן?" והיא אמרה שלא הסתכלה עליי אלא חיפשה משו..(ואני חשבתי לעצמי..מה יש אפשר למצוא בפרצוף שלי?) ומיד אחרי שאמרתי לה את זה היא פוף נעלמה... קיצר...אל תדפקי חשבון לאף אחד...מכשירייך הם חלק ממך ותשלימי עם זה..רק ככה אפשר להמשיך בחיים..חלאס, לא צריך לדאוג כל שנייה מה יחשבו עלייך...שימי קצוץ עליהם..זו עצתי...

אמיר335

New member
אחחחח לומדים את זה בדרך הקשה.

אין ברירה תגדלי עור של פיל. ושימי על כולם בולבול
בסופו של דבר הסביבה הקרובה מתרגלת. לפעמים יש אי נעימויות במקומות חדשים עם אנשים חדשים אבל זה חלק מהחיים. TAKE IT EASY בסופו של דבר זה תלוי רק בך

אוקי..

תודה רבה על התמיכה טוב שמצאתי אנשים שיבינו.. ו......... אני קונה את המכשיר החדשני כאילו מחליפה הוא מאחורי האוזן ככה הבנתי המורה לשמע.. ולא רואים אותו.. זה בסדר שמחה על העצות אקח אותם איתי..=]

כאילו

המכשיר הזה שיש צבע חום מאחורי האוזן ושקוף בתוך האוזן קשה.. חחח זה של חברת וידקס אם זה עוזר אני לא כל כך מבינה את זה =] סלחו לי נכון שאני הרבה זמן אם זה אבל לעולם אל היתעניניתי שבת שלום=]

אה זה נקרא

מכשיר מאחורי האוזן וזה מכשיר רגיל שיש אותו לרוב האנשים יש מכשיר בתוך האוזן אבל לפי מה שאת מתארת זה לא המכשיר שאת הולכת לקבל... מכשיר בתוך האוזן זה אומר שגוף המכשיר נמצא בתוך האוזן ולא מאחורי האוזן כמו שהיה לך... וזה בסדר שאת לא מבינה, עכשיו שאת כאן אולי תתחילי להתעניין

דינר

New member
המציאות היומיומית!!!

אין לך מה להתבייש במכשירים וגם כך זה לטובתך שיקבלו אותך כמו שאת ואין טעם להעמיד פנים... הנני הולך עם מכשירים כל היום ולא עושה חשבון לאפחד וככה גם המודעות של החברה השומעת שרואה את המכשירים נפתחת,לא יעזור אם נסתיר את המכשירים...רק דוחים את הבעיה לזמן אחר...

TheWhiteTigris

New member
במקרה

של לקות שמיעה, זה לא הגיוני. החלקים האחראים על השמיעה פשוט מתנוונים ואז כש"השמיעה משתפרת" הם פשוט לא יכולים לבצע כלום אם לא נעלמו כליל עדיין. בעיית שמיעה חמורה היא מדרון ידוע מראש. המכשיר יהרוס את השמיעה, או שהניוון יהרוס אותה.

לא תמיד זה נכון

אני לא השתמשתי תקופה מאוד מאוד ארוכה במכשירי שמיעה ורק עכשיו חזרתי להשתמש בהם והשמיעה בהם כמעט אותו דבר כמו בעבר ושום דבר לא השתנה כמעט. כמו כן, פעם נאמר לי שמכשירי שמיעה אנלוגיים הורסים לטווח ארוך את שרידי השמיעה.. דיגיטלי הרבה פחות. אינני יודעת אם זה נכון אבל למזלי שרידי השמיעה שלי נשארו כמו שהם באותו מצב כי ראיתי כמה חברות שהשמיעה שלהן הדרדרה לאורך שנים עד כדי כך שהגיעו למצב בו הן כמעט ולא שומעות כלום עם שני מכשירי שמיעה (אנלוגיים.. מקריות? )

למעלה