שלום

move it

New member
שלום

שלום לכולם - מה ניש'? אאא.. אני לא יודעת בדיוק איך להתחיל אז אגש ישר לעינין - הקסמים האלה שאתם עושים מה זה בדיוק ? - זה כמו הארי פוטר או משהוא כזה או יותר בסגנון של שליטה טובה על הגוף + שיקויים של הסבתא ? - ואחרון לפי הידוע לי לפני 70 שנה לערך הרב קוק גירש את כל הרוחות שדונים וכל מיני דברים למינהם מארץ-ישראל לפי מה שאנ יודעת הם עדין קימים בחול - יש הרבה בלונדון למשל. אני צודקת ? לילה טוב לכולם ותודה מראש.

PurpleFilth

New member
ובכן,

שלא תטעי, אנחנו בסך הכל קבוצה של אנשים עם פסיכוזה קשה ומשותפת. בתור טיפול רפואי חדשני, נתנו לנו את המרחב הווירטואלי הזה לקשקש בו, ומדי פעם אנחנו גם נפגשים ביערות אפלים לעשות כלמני טקסים משונים שמובנים רק לנו. הקמנו לנו קהילה קטנה ומשותפת, בה אנחנו מתמודדים יחד עם העולם, ואחד עם שגעונותיו של האחר. עם זאת, אנחנו גם מלמדים אחד את השני בתחומים שונים. rainbird מומחה בתורת הוודו, gwizard מרעיף עלינו מחכמה הוויקה, raidho ברוך הכשרונות הלא-מובנים גם נושא סודות על גורלו של היקום, חתול הצ'שייר מעמיק באלכימיה וטנטרה, ועוד רבים הם בקהילה שלנו שלא בחרו להצר את צעדיהם לתחום מסויים. בנוגע לרוחות ושדונים: אני לא יודעת מי אמר לך את זה, אבל למה לא לקחתם בחשבון שהם עשויים לחזור?

Raidho

New member
../images/Emo6.gif גדול!

...You should have used smaller words and shorter sentances ותודה על המחמאה... אני חושב...

ההגמון

New member
אני בכלל אומר

(כבר בפעם המיליון, בתגובה להודעות כאלו) שפורום מאגיה של תפוז הוא ניסוי קליני של הרופאים שלנו. כולנו מאושפזים, בעצם. פשוט חלקנו כל כך עמוק בתוך הקטע שאנחנו לא יודעים את זה, ואלה שיודעים לא רוצים להרוס את הפנטזיה לאלו שעוד לא קלטו. עכשיו שקט, הרופאים קוראים את כל מה שאנחנו אומרים והממשלה קוראת את המחשבות שלנו. בגלל זה יש לי קסדה ממתכת! (מה שמסביר גם את הלבוש של הויקינגים...)

למעלה