שלום!!

שלי861

New member
שלום!!

קודם כל שלום! אני חדשה בפורום, והאמת קצת בעניין הפרוייקט. הייתי בהופעה לפני חודש בערך, בהרצליה, היה מהמם ומאז אני די מכורה... וכאילו, מה יש לי להוסיף? כולם פה יודעים את מה שאני גיליתי באיחור נכון? רק רציתי לשאול שאלה. סתם מתוך התעיננינות, (כי הרי היצר הרכילותי קיים, גם אצל אנשים שטוענים שזה נורא ואיום...) האם מישהו יודע משהו בעניין הכתבה הצהובה הזו? http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/504/202.html ומעל לכל שתהיה לכולנו שבת מקסימה עם המון מוזיקה מהנה.

willo1

New member
חחחחח קודם כל

ברוכה הבאה
איחור הוא תמיד אופנתי
בכל אופן, ממש משעשע הכתבה.. הרי הם יכולים להיות חברים טובים ולא יותר, אבל כמובן שהתקשורת יכולה לומר גם דברים מופרכים.. הרי תמיד יהיו כאלה שיאמינו.

שלי861

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל תודה. תמיד טענתי שהמאחרים הם הכי בעניינים בסוף... אז כדי להיכנס לענינים אשאל- למה לא יותר מחברים טובים? אפרת עושה רושם נחמדה. וחוץ מזה, זה נכון שהתקשורת חיה בעולם משלה. זה משהו כלל עולמי, אני גרתי שנים בלונדון ובניו יורק (לכן האיחור שלי ...) והשטויות שרצות שם על אנשים, זה שאי אפשר לדמיין, אבל זה מה שמוכר. וזה עצוב, כי אנשים קונים. האמת שמה שעצוב זה שזה מה שגם יכול לגרום לאנשים לקנות את הדיסקים אחר כך, או ללכת לסרט לראות במי מדובר. וזה עוד יותר נורא, כי כשיוצר מוציא דיסק הוא רוצה שיתמקדו במוסיקה שהוא עושה ולא בשטויות שמסביב, בין אם יש בהן אמת ובין אם לא. (דרך אגב מהכרות קרובה-זה לאו דווקא נכון לגבי שחקנים...) ברור שאני סותרת את עצמי בזה שאני שואלת מצד אחד ואומרת את זה מצד שני, אבל זה כי אני רוצה לדעת את האמת ולא לבלוע את מה שכותבים....

willo1

New member
המממ

דוגרי, זה לא מעניין אותי.. לא יודעת למה
רכילות אף פעם לא עניינה אותי. אם הוא איתה אז שיהיה ל לבריאות ואם לא אז התקשורת יוצאת ת\סתומה (כמו תמיד) אבל האמת, תחשבו מה זה לחיות כשכל רגע נתון נכנסים לך לחיים

שלי861

New member
ודרך אגב...

כולם פה לפני גיוס או בצבא?? יש מישהו אחרי אחרי?

willo1

New member
יש מישהי

בשירות לאומי
והרב לפני צבא לדעתי
מה אצלך?

betti10

New member
הלו הלו ..אני מוחה../images/Emo46.gif

ענבל ואני עברנו מזמן צבא... ואולי עוד כמה...

שלי861

New member
מזל...

לרגע הרגשתי נורא זקנה.... אני כמה שנים טובות אחרי צבא....

glitter8

New member
אצלי זה היה..

אבנים, צמיגים בוערים,בקבוקי תבערה...פצועים..הרוגים.. לא רוצה לזכור..

glitter8

New member
הייתי במנהל אזרחי שכם...

בתקופה לא סימפטית במיוחד.. סמלת מבצעים

betti10

New member
שתינו עם אותו תפקיד

ועדיין שונות... חחח... ונכון, גם זה היה בין היתר... אבל רשמתי את הבסיס...

betti10

New member
כפול 2 מגילך ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

צוחקת אבל חלקנו עברו את הצבא ועוד כמה שנים של עבודה בחוץ. :)

glitter8

New member
כן,

יש מצב שאם יש כאן בני 16 אז אני כפול.. מה לעשות..אני אפילו יותר פז"מניקית מעידן

שלי861

New member
../images/Emo8.gifחג שמח!!!../images/Emo138.gif

תודה שעזרתם לי להבין שאני לא היחידה בגיריאטרית... גם אני כבר כמעט כפולה מבני ה-16... אבל מה זה חשוב הגיל... חשובה המוסיקה.
שיהיה לכולם חג מלא אור!!!

ברוכה הבאה

רייכל הוא מלך...ותמיד יהיה. בקשר לצהוב.... חחחחחחח אני לא מתייחסת לזה... שיהנה לו.

למעלה