שלום

hezid23

New member
שלום

אהלן חברים אני חדש בכל העסק הזה,ויש לי חלום של הרבה זמן ללמוד לגלוש בקייט סרף זה נראה ספורט מדהים. אז בוא נתחיל ככה אני רוצה לקנות ציוד יד שנייה עקב תקציב דל קצת. איך אני יכול לבחור ציוד לפי מה כי אני הבנתי שזה הולך לפי משקל גבוה וכו'. אני 1.73 ושוקל 60 קילו. והאם אני יכול ללמוד לבד או שרק בקורס אפשר ללמוד לגלוש???? והאם יש מקום ממולץ ללמוד בו?

hagitoz

New member
שלום

היי, לשאלותיך, לגבי לימוד קייטסרף לבד, אני אכתוב זאת בצורה הברורה ביותר, חובה קורס! בפועל ניתן ללמוד לבד השאלה איפה תמצא את עצמך תלוי וכמה טעויות תעבור בדרך.......
ישנם הרבה בתי ספר בארץ הכל תלוי גם באזור בו אתה גר בשביל שיהיה לך הכי נוח. לפני שאתה מתחיל לחשוב על לקנות ציוד , עצתי הראשונה היא ראשית כל להתחיל בקורס ורק במהלך הקורס או בסיומו להתחיל לחשוב ולהתייעץ לגבי רכישת ציוד. אני אכתוב לך בגדול שעלות של ציוד משומש הכל קומפלט (גלשן, מצנח, טרפז) יכול לעלות החל מ- 3500 שקלים (משהו טוב כי אחרת אפשר גם בפחות) ועד 5500 שקלים, ציוד חדש יכול לעלות החל מ- 5500-10000 , הכל תלוי בשנה, חברה, סוג ציוד , מצב וכדומה. מה אתה אומר לגבי זה שתתחיל קודם את הקורס? חבל על הכסף וחבל למהר....מה שאתה קונה היום עלול כבר לאבד מערכו די מהר....

למעלה