שלום...

Flame

New member
שלום...

אני אספר לכם משהו שקרה לי ובתקווה שתדעו מה הפירוש
אז לפני שבוע אני מטיילת לי בהרים עם ידיד, אנחנו מטפסים על הר, אותו הר שאנחנו מטפסים עליו כל שבוע... וכל שבוע בא גם עיט כזה "עוקב" אחרינו (תקראו לי פראנואידית) אבל שבוע שעבר פתאום מופיע אחד ואז עוד אחד ועוד אחד עד שיש 26 כאלה!!! (אני לא בטוחה בדיוק, אבל אלה היו דורסי יום, מסוג כלשהו...) והם פשוט באו אחרינו לאיפה שהלכנו... וגם היום בא אלינו אחד כזה. אז בקיצור, יש לי שני ספרים... אחד על שמאניזם ולא כתוב כלום, ואחד שקוראים לו "שפת החיות" אבל לא כתוב את המשמעות של מה שקרה. יכול להיות שאני סתם מתרגשת
... flame

morning star

New member
אם תגידי לי היכן

ההרים הללו, אוכל לברר אם יש שם מושבת עיטים. עיטים, אף על פי שחיים באופן פרטני (כל אחד צד לעצמו וכדומה), הם מקננים בחבורות. כנראה עברתם ליד אזור הקינון, והעיט ה"עוקב" פשוט שם עליכם עין (ואם הייתם מתקרבים יותר מדי לאזור הקינון, ייתכן והייתם מוברחים...). כך גם אצל הרבה עופות דורסים אחרים. זהו דבר רגיל ונורמלי (ללא שום דבר על טבעי). אך אנא ממך, בדקי אם אכן מדובר באזור קינון, ואם כן, השתדלי להמנע ממנו בתקופת ההזדווגות. שלך הנווד

Flame

New member
.....

אני גרה באילת... אז הייתי בהרים שקרובים לביתי ואני שוב אומרת שאני לא בטוחה שאלו היו עיטים. תודה רבה לנווד וגם לשאמן
flame

שאמן

New member
העיט כסמל

שלום ללהבה. קודם כל תיקון קטן למילויו של הנווד. יש עיטים היושבים קבע בארץ ומקננים פה , אולם יש כאלו הנודדים, וזוהי תקופת הנדידה שלהם צפונה ולכן אפשר לראות קבוצות שלמות ביחד. עכשיו למשמעות. העיט מביא איתו תמיד את האנרגיה של המזרח, של השמש, של התחלות חדשות, רעיונות, לידה חדשה. אם עיט או עיטים עושים הכל כדי שתשימי לב אליהם חשוב להתבונן בחייך ולגלות את הלידות החשות ולתת להם את החשיבות שהן נושאות. עיט גם נושא את החשיבות של האידיאלים אותם אנו נושאים מתחת לכל מעשינו, עיט יכול לסמל גם ענין לבדוק את האידאלים המניעים אותך, ואולי יש מקום לשנות אותם. אמא אדמה אוהבת גם אותך טרה

למעלה