שלום :)

Prophet Of God

New member
שלום :)

שלום אני מחפש מומחה למוזיקה אלטרנטיבית על מנת לעזור לי ו\או להתראיין לתוכנית שאני מכין... שמות ודרכי ייצירת קשר יתקבלו בברכה...תודה מראש :)

eyeCoof

New member
בעקרון לא מסכים עם מה שאתה כותב שם

אבל לא בזה העניין, חשבתי שזה פורקי שכותב שם תחת השם הזה, ומביע דיעות שהן מאד לא אופייניות לו, לכן הופתעתי.

Get Out

New member
אחרי שנכנסתי וקראתי שם ...

לא בא לי לפתוח יוזר ולכתוב שם אז אני אכתוב פה... בתקופת הצבא מטאל זה הז'אנר שהיה בראש מעייני .. וזה מה שהייתי שומע כל שניה מזמני ולאט לאט הוא עבר תהליך התפוגגות לוידע איך להסביר את זה ... כרגע אני פשוט שומע הכל ... כולל כמה אלבומים מצויניים שיש במטאל ושמפתיעים מידי פעם להגיד על ז'אנר מסוים שהוא חרא זה טיפשות וגדלות באותה מילה

ArsaWhat

New member
נו טוב. לא חרא. סתם משעמם. אותי.

כמובן שאין אמת מוחלטת, אני למשל יכול להקשיב לקטע של 7 דקות של דאב אלקטרוני מסויים, שבפועל הוא לא משתנה יותר מדי, ועדיין לחשוב שהוא מעניין הרבה יותר מהרבה דברים אחרים (לא רק מטאל ורוק כבד). חוץ מזה שאני לא יכול לברוח מהאסוציאציות המעצבנות של שיכורים עושים אייר גיטאר לעצמם לצלילי שירים של דרים ת'יאטר (יותר מדי מסיבות...). פעם גם לי הם (דרים) עשו משהו... אתה מוזמן, אגב, להכנס לדף הכותב של בראוסטון ולראות על איזה אלבומים הוא כתב. אותי זה שעמם.

למעלה