שלום!

דבורי

New member
שלום!

מצטערת שנעלמתי קצת. קודם כל אני רוצה להודות לכולם על הברכות. בצלאל כבר בבית - הוא חזר הביתה לאחר שבוע ויום (ביום ששי שעבר). הרופאה אמנם רצתה להשאיר אותו בבית החולים עוד יומיים-שלושה למעקב משקל, אבל אני מאד רציתי אותו בבית לשבת ושכנעתי אותה לשחרר אותו. עכשיו אני מנסה לפטם אותו בבית. נעמה עדיין בפגיה, כי היא נולדה במשקל נמוך יותר. היא מתקדמת יפה, וצופים שתשתחרר תוך שבועיים שלושה. אני רוצה אותה בבית לפסח, אבל עוד אי אפשר לדעת. בינתיים אני משתדלת להגיע לפגיה פעם או פעמיים ביום, ולהביא לה חלב שאוב. לנעמה יש בעיה בעין אחת - העין לא התפתחה טוב, והיא עכשיו קטנה יותר ועם בעיות בראיה. רק לאחר שתשתחרר מהפגיה אוכל להביא אותה למומחים ולבדוק מה המצב (כנראה שתצטרך ניתוח דחוף), ובינתיים אני דואגת.

TWEETY =^.^=

New member
דבורי היקרה ../images/Emo24.gif

אויש, זה מה שנקרא שמחה מהולה בעצב ומתח
אני שמחה שהבן כבר בבית ומצד שני אני מתארת לעצמי שהריצות לבית החולים מאוד לא פשוטות
כשיש ילד גדול בבית ותינוק שרק השתחרר, והבת עדין רחוקה מחיק משפחתה ועכשיו מצטרף הפחד וחוסר הוודאות לגבי הבעיה בעין. אויששששש דבורי, ליבי ליבי איתך
אני יכולה רק לשלוח לך
גדול והמון המון המון חום ואהבה. וכמו שאמרתי בזמנו, אם את צריכה עזרה רק תגידי, אני במילא לא עובדת כרגע אז יכולה לעזור בכייפ.
ים מלא
ות מלא

VALENSIA

New member
או דבורי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שמחה שבצלאל הגיע הביתה. מקוה שגם נעמה תגיע מהר מהר. אני מקוה שיש לך משפחה וחברים תומכים מסביב כדי שתוכלי לטפל עכשיו בכל הענינים הלא פשוטים. וגם את חשובה. להתאושש מהלידה, לנוח, להתמודד עם ירידת ההורמונים הפתאומית. אני מקוה שהבעיה של נעמה תאובחן ותטופל. ושתחגגו ארבעתכם בבית אם עדיין לא בפסח, אז בחג הבא. את גיבורה אמיתית. לפי הכתיבה שלך את מתמודדת היטב עם הבעיות. ובאשר לעזרה, גם אני הייתי מוכנה לבוא, אבל את בירושלים ואני בחיפה... אל תתביישי לקבל עזרה שמוצעת לך. עכשיו את זקוקה לכל יד מושטת. הלוואי שהכל יבוא על מקומו בשלום, ותחוו רק אושר כיף ושמחה במעונכם. ד.א. האם הרופאים יודעים למה קרתה הבעיה אצל נעמה? האם בגלל הפגות, או בעיה מולדת? רק טוב שיהיה לכם תפוזית

הרמוניה

New member
דבורי יקירה

כנראה שחלק בלתי נפרד מההורות זה השילוב הזה של הטוב והרע, הדאגה והנחת.... שמחה איתך שבצלאל בבית-בטוחה שהאוכל של אמא החום והאהבה יעזרו לו התפטם במהרה.... שולחת אהבה לנעמה-שתשמין גם היא במהרה ותצטרף אליכם הביתה מאוד מקווה שיוכלו לאבחן מהר את הבעיה ולהציע טיפול טוב ונכון חושבת עלכם... הרמוניה

sara_00

New member
דבורי יקרה../images/Emo24.gif !

מאחלת לנעמה היקרה ש הבעייה בעין תפתר על הצד הטוב ביותר אמן!!! ולך ולכולם אביחי , בצלאל ונעמה הרבה בריאות ושמחה והצלחה.... מה אגיד לך....לא קל ובוודאי מלחיץ אבל נקווה שמדובר במשהו פתיר וכמו שאמרו לי - ילד זה בעצם חוזה עם חרדה לכל החיים אז היי חזקה !!!! וכמובן עדכני אותנו טלי

דבורי יקירה - ../images/Emo24.gif

מקווה שנעמה הולכת ומשתפרת ושאת מסתדרת בריצות והתימרונים בין הבית עם שני הבנים לבית החולים. שיהיה לך חג שמח ומאושר ושבקרוב יתקיים - ושבו בנים (בנות...) לגבולם!! שחר

יובל2

New member
דבורי יקרה

רק עכשיו ראיתי את העידכונים, אני מקווה שבנתיים יש התפתחויות טובות ושנעמה כבר בבית והבעיה נתגלתה כלא בעיה. חג שמח ומקווה שהחג עבר על מי מנוחות.

למעלה