שלום!

erezor

New member
שלום!

לפני כמה זמן התחלתי להתעניין בקסמים פשוטים שאפשר לעשות בכל מקום, בעיקר עם מטבעות, והשגתי את הספר "modern coin manipulation" שמסביר בצורה מאוד יפה כל מיני טריקים. הבעיה היא, שנראה כאילו היד שלי פשוט לא בנויה להחזיק מטבעות בצורה שמתוארת שם... :( ניסיתי עם מטבעות בגדלים שונים, ולא עזר. רציתי לדעת אם יש מישהו שמתעסק בזה ויכול לעזור או לפחות להנחות אותי אל דרך המלך...

LiranTheWizard

New member
יש לציין שחלק מהדברים

יותר קשה לבצע במבטבעות ישראלים. למשל, ה-Classic Palm הוא לא יותר מדי קל לביצוע עם מטבע ישראלי (אולי רק חצי שקל). בארה"ב משתמשים הרבה בחצי דולר שהוא מטבע די גדול בהיקפו מה שמאפשר ליד לא להתאמץ יותר מדי כדי להחזיק אותו. זו הסיבה שאני לא כ"כ מבצע קסמי מטבעות כי יש קסמים שמותאמים באופן בלעדי למטבעות גדולים יותר (לאו דווקא אמריקאיים). אני לא יכול פשוט להציג מטבעות כאלה לקהל ישראלי - מישהו יחשוד וזה גם יאבד קצת מהמסתורין שלו אם קיים.

אז ככה:

קודם כל, אם אני מנחש נכון, מאותו מקום ש"השגת" את הספר modern coin manipulation נסה להשיג גם סרטי הדגמה, david roth ו michael ammar יהיו מעולים להתחלה. **הרבה יותר פשוט ללמוד איתם. ולגבי הבעיה שלך, תתאמן על חצי שקל ולאט לאט תראה איך אתה מסתדר עם כל סוגי המטבעות. אישית אני עדיין לא מצליח להחזיק בCLASSIC PALM POSITION מטבע ככה שהיד שלי תיראה במצב טבעי (מצד שני האורך של היד שלי הוא 22 ס"מ אז יש לי תירוץ טוב.. ;) ) אז פשוט ויתרתי עליה בריטואלים שלי.

erezor

New member
תודה על התגובה... :)

ב-Classic Palm כרגע זה נראה כאילו אני ממש מתאמץ להסתיר משהו במקום שזה יהיה הפוך... אני אנסה למצוא את הסרטים שהמלצת עליהם ולראות מה קורה... :)

למעלה