שלום

וסל123

New member
FAITH HILL

שלום!באופן מפתיע בגל הנוכחי של בלונדיניות-מחומצנות-בעלות -קול -עכבר הופיעה גם זמרת בשם FAITH HIL ששרה שירים כמו שיר הנושא המדהים של " פרל הארבר ":" THERE YOU WULL BEוגם שירים כמו "breathe".מדובר בזמרת אמריקאית ששרה בעבר שירי קאנטרי בארה"ב אך לאחרונה החלה לתפוס תאוצה גם באירופה... חוץ מזה מה דעתכם על קריסטינה אגילרה ושאנייה טווין?

וסל123

New member
שלום

ללא כל ספק מדונה הינה הזמרת היצירתית והחכמה ביותר בעולם הפופ.אבל לדעתי הטעות הכי גדולה שלה טמונה בכך שהיא לא שקדה על פיתוח הקולץאכן ניכרת התקדמות מסוימת ביכולה הווקלית באלבומה השלישי ביחס לשני האלבומים הקודמים אבל מאז אין התקדמות ונראה שאינה מסוגלת להגיע לאוקטבות גבוהות כמו סלין דיון ומאריה קארי.אף על פי כן יודעת מדונה להלחין ולכתוב שירים מתוחכמים ויפים שיתאימו לאישיותה וליכולתיה • מספר שאלות והערותו נוספות 1-חברה רציתי לשאול האם למישהו מכם יש את האלבום הראשון של מדונה והאם בכלל שווה לקנות או שמא היא נשמעת בו כמו עכבר ? 2-האם לדעתכם קיילי מינוג מנסה לחקות את מדונה כי לדעתי היא מנסה זאת, בחוסר הצלחה בולט יש לציין. 3-האם אתם מכירים דיסק שמופץ כעת בטאור רקורדס עם עטיפה אפורה והוא מכיל שירים של מדונה המבוצעים ע"י זמרים אחרים?האם שווה לקנות?לדעתי שמו"a tribute to madonna מצפה לתגובות

וסל123

New member
נלי פורטדו הענקית!!!!!!!!!!!!!!

אתם יודעים שבקליפ החדש של נלי פורטדו אומנם היא לא אוכלת מקרוני וגם לא טובלת את גופה המעוות בבוץ אבל היא בהחלט מצליחה להוריד את האיי.קיו הנמוך בלאו הכי של מעריצות הטיפשעשרה שלה ע"י כך שהיא חוזרת לא פחות מאשר 23 פעמים על המילה myself בםוף הקליפ!!!ונחשו מה?היא נותנת לקהל המטומטם בקליפ שלה לחזור אחריה!איזה כיף!!!!היא יוצרת אווירה של הופעה חיה!!!! מתי התרנגולת הזו עם קול של ילדה בת עשר תעוף מהמסך של אם.טי.וי ותחזור לאביה הביולוגי באפגניסטן?????

howiefan

New member
אני חייבת לשאול אותך שאלה

ואני לא בקטע של לרדת עליך, אלא פשוט מעניין אותי לדעת. קראתי את ההודעות שלך בעניין העבודה, שאתה לא מצליח למצוא, ואחת שכבר כן מצאת התפטרת ממנה לאחר 4 שעות. בשיא הרצינות, בלי צחוקים וקללות, למה אתה חושב שלא מקבלים אותך? למה אתה חושב שלמרות כל הפניות שלך, אף אחד לא חזר אליך? מעניין אותי לשמוע את דעתך בעניין.

alonbb

New member
התשובה כל כך ברורה...

חבורת האנשים כאן כל כך גסת רוח ולא יודעת לדבר...לא פלא שהם לא מצליחים בחיים לא נורא זה יטופל בקרוב מאוד אל תדאג\תדאגי

למעלה