שלום

שלום

החלטתי לפנות אליכם כי אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני צמחונית כבר כמה שנים ובשנה האחרונה מצבי רק הולך ומתדרדר... מה זאת אומרת? זאת אומרת שהברזל שלי ירד ממש, יש לי פרופיל 64 רק בגלל האנמיה, והכדורים שאני לוקחת (B12 וכדורים לברזל) כבר לא כ"כ עוזרים. אני באמת לא יודעת מה לעשות.. הייתי אצל דיאטנית והיא כתבה לי תפריט אבל הוא ממש לא הצליח... איך אני אמורה לאכול 3-4 ביצים ביום?? אני ממש לא רוצה להשמין ודיי קשה לי לאזן את מה שאני אוכלת...(כשאני בכלל אוכלת..) יש הצעות?

3-4 ביצים ביום?

כשהבעיה שלך היא חוסר ברזל? (וביצים מפריעות לספיגת ברזל...) מה המטרה בכך? אני מניחה ש B12, אבל זה עדיין נשמע קצת מוזר. האם קיבלת כדורי B12 לבליעה או למציצה?

katam

New member
למה לא B12 בזריקות ?

הרפוא שלי נתן לי די מהר זריקות.

על איזה זריקות מדובר?

מה הן עושות? יש תופעות לוואי? כל כמה זמן? וכמובן איפה... תודה

katam

New member
אני קיבלתי הפניה מרופא משפחה

לאחיות של קופת החולים המינון לפי החלטת הרופא. הזריקות הן תוספת ויטמין B12. נותנים אותן במקרה של חוסר. מדובר בזריקה בטוסיק מעט שורפת אבל ללא תופעות לואי.

netep

New member
למה? אולי זה ישמע קצת מוזר,

אבל מרבית האנשים לא רואים את זה שאדם זר תוקע להם מחט בישבן על בסיס קבוע כפעולה נעימה ורצויה במיוחד. לאנשים כאלה יש אלטרנטיבה לא פחות יעילה (ואולי אפילו יותר יעילה) בדמות לכסניות בי12.

katam

New member
כאשר מגיעים לחוסר רציני

וזה קורה אז חייבים בזריקות. מדובר בויטמין שחוסר שלו פוגע במוח . לא חושבת שזה כיף. אני פעם אחת היגעתי למצב של זריקות ומאז מקפידה לקחת תוסף.

חשובה מאד בדיקת רופא.

כי הסבות יכולות להיות שונות ומגוונות. יש לבדוק את כל האפשרויות.

LittleStarAtSky

New member
לא הבנתי

את לא אוכלת? אם את לא אוכלת זה פשוט בגלל שאת לא אוכלת מספיק ובגלל זה הגוף מתחיל לקרוס. ניסיון אישי... תילחמי ותאכלי, את לא תשמיני, פשוט תהיי בריאה יותר. בהצלחה

למעלה