שלום

^hunter^

New member
שלום

רציתי לשאול... איך בלינוקס מונעים כניסה של אנשים אחרים למחשב שלך? אתם יודעים.. האקרים וכל זה ? אני מניח שללינוקס קל לפרוץ אם לא מונעים הרשאות בצורה כלשהיא... ועוד דבר.. יש צ´אנס שרד הט 6.2 יעלה על מחשב 286??? אני חושב שלינוקס יכולה לעבוד רק מ 386 ומעלה.. אבל אני אשאל בכל זאת.. כדי להיות בטוח. בכלל פעם עברתי קצת ללינוקס ודיי הייתי בהלם... בתור אחד ששולט טוב טוב בדוס אני ממש נדפקתי עם הלינוקס הזה.. כנראה שטעיתי במערכת ההפעלה שהפעלתי כשהייתי קטן.. עכשיו אין לי לינוקס מותקן אבל אולי בעתיד אני אתקין ואנסה ללמוד שוב , מנסיון וטעיה.. דבר שאני דיי אוהב לעשות

beitar

New member
אמור לעבוד על 386 ומעלה כמו שאמרת.

ככה תוכנן מלכתכילה הלינוקס... יש פורטים שאמורים לעבוד על 286... אבל אין לי שמץ של ניסיון בזה... והאמת, אני לא רואה שזה יכול לתת משהו פרודוקטיבי מדיי 386 זה מינימלי מאוד. ב 486 נורמלי, אפשר גם להקים מיני שרת חביב ויעיל.

mavor

New member
כללים

ש: איך בלינוקס מונעים כניסה של אנשים אחרים למחשב שלך? אתם יודעים.. האקרים וכל זה ת: תחפס בפורום דנו בזה מיליון פעם ש:יש צ´אנס שרד הט 6.2 יעלה על מחשב 286 ת: לא נדב

ezaton

New member
ל 286 יש מיניקס

מערכת הפעלה קטנה וחמודה. אם תתעקש, אני גם שוציא מפי ג´נוס, אבל לא שמעתם ממני (זאת חבילת תקשורת מלאה, שרצה על דוס, עם פורט שרץ גם על לינוקס). 386 הוא אכן מינימאלי, אבל למטרות מינימאליות, הוא אמור להספיק. אם אתה רוצה נתב מינימאלי (וזול, אמרנו?) 386 (שיקרע לך את הצורה בהתקנה - אתה תצטער שנולדת, או, אם תהיה במלוא חושיך, שהמחשב נולד) יכול לעשות את העבודה (בהצלחה בהתקנה!!!) רדהאט, אגב, החל מגירסא 7, לא יתקין על 386, ונדיר שיצליח על פנטיום. מנדרייק לא יחשוב בכלל על פחות מפנטיום2 (כל אלו נכונים אלא אם אתה מתחיל ממש להתחכם. צורך זמן בטירוף). זהו. Ez

ezaton

New member
בגדול, כן

תחשבו על זה - מערכת הפעלה קטנה שכל שנה בטכניון עושים לה שני רליסים. כל שנה, פעמיים בשנה, יושבים סטודנטים ומשפרים אותה, וזה חלק ממטלה לימודית. המערכת הזאת עוד תהיה שולטת
Ez

שולטת היא לא תהיה ..

מהסיבה הפשוטה שזה קורה בדי הרבה מוסדות לימוד בעולם , פיתוח עצמי של מערכת .. כמו כן למרבית החברות הגדולות יש גם כן "הפצה" משלהם לטובת שימוש פנימי בדרך כלל ..

MachineX

New member
redhat 7.1

עבוד על פנטיום כמו גיבור,בדוק על בשרי. אפילו X עובד

ezaton

New member
אני יודע

רק לא תוכל להתקין אם אין לך לפחות 64 מגות זיכרון. כבר לא מתקין על 16 ו 32. Ez

Scott

New member
רדהאט מגרסה 7 לא יעלה על פנטיום?

יעלה בריבוע... אולי בגלל שיש לי Board משוגע (233MMX + AGP*1 + EDO + SDRAM) ששמתי בו 80 מגה זיכרון הוא רץ. אבל RH7.2 רץ פצצה עליו. כן, גם KDE
SCOTT

ezaton

New member
אמרתי לא יתקין

ואם אין לך מספיק זיכרון, לא יתקין. כנ"ל מנדרייק. Ez

למעלה