שלום

שלום

אני חדשה בפורום אבל צופה של התוכנית מאז הפרק הראשון. זה מאוד לא נפוץ שאני רואה תוכניות ברוסית, אבל בגלל האהבה הגדולה שלי, שהיא כמעט אובססיה, ל"בטי המכוערת" האמיתית, אני רואה בערך כל שלה שיוצאת. גם את הישראלית, גם את האמריקאית, ועכשיו גם את הרוסית. למרות שהרוסית היא הגרסה היחידה שהולכת אחד אחד אחרי התסריט המקורי (סמכו עליי שאני זוכרת), עדיין מאוד כיף לראות אותה, ואני כבר מחכה שיגיעו לפרקים היותר עסייסיים.

../images/Emo214.gifקודם כל, ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

אני מקווה שאכן תשארי איתנו בפורום ותהני
האמת שגם אני בכלל לא צופה בתכניות בערוץ הרוסי . [בכלל בכלל
] אבל...גורמים מסוימים המליצו לי על התכנית, נתתי לזה צ'אנס ו...הוקסמתי!
למרות שגם אני ראיתי לא מעט גרסאות של "בטי המכוערת", אני חושבת שזאת גרסא מוצלחת יותר ומשודרגת יותר ואני כן מצליחה למצוא כמה הבדלים לעומת המקור [אהמ, לדעתי קטי יותר יפה מבטי, סתם לצורך ההשוואה
] ואני מוצאת את עצמי צוחקת מהתכנית של קטי הרבה יותר מהתכנית של בטי
אבל כל אחד וטעמו האישי
סופ"ש נפלא!

באמת?

אני ממש ההפך ממך. אני גם בכלל לא חושבת שקטי יפה. וראיתי תמונות שלה שהיא אמורה להיות יפה. אבל זו בכל זאת תוכנית ממש חמודה ואני מאוד אוהבת לראות אותה.

white angels

New member
לדעתי..

מבחינת מכוערת-קטי מכוערת יותר יפה
היא לא נראית כלכך נורא,היא די חמודה כזו ואילו בטי הייתה ממש מכוערת,היו לה משקפיים מכוערים והיא נראתה כמו דינוזאור
אבל זה כל הקטע שהיא מכוערת.. מבחינת יופי השחקנית שמשחקת את בטי יותר יפה,זו שמשחקת את קטי חמודה אבל לא כמוה.. אבל מבחינת משחק קטי משחקת יותר טוב מבטי ולמרות שהרעיון הוא אותו רעיון שהגיבורה מכוערת,טובה ורגישה לקטי יש יותר אופי מבטי,היא אמנם טובת לב אבל תקיפה כשצריך אפילו מול הבוס שלה ואת זה לא ראיתי בבטי המכוערת..

white angels

New member
איזה גורמים?../images/Emo3.gif

חח את יודעת איך אני התחלתי לראות את הסדרה? הייתה טלנובלה אחרת בערוץ שראיתי(סודה של נסטיה,זה נגמר לפני כמה שבועות)ובגלל שבערוץ הזה יש פרסומות,ראיתי פרסומת של קטי המכוערת וזה משך אותי,החלטתי לנסות כמה פרקים והוקסמתי! בדיוק כמוך

../images/Emo214.gifגורמים חסויים!../images/Emo43.gif../images/Emo98.gif

וסיפרו לי שהתכנית תתחיל חודש אחרי שאני מתחילה לנהל את הפורום או משהו כזה, ואז פתאום ראיתי הודעות בפורום
והסתבר שסתם הטעו אותי
ובגלל זה לא ראיתי ת'פרקים הראשונים
וואי..איזו נוסטלגיההההההההה... *טוב שיש לי את מי להאשים*

white angels

New member
חח תפוז הא?../images/Emo3.gif

גורמים חסויים
טוב העיקר שאת פה ואת מנהלת את הפורום

חע חע חע חע ../images/Emo6.gif

אני מוצאת תעצמי מצחקקת בשקט חחח
י'מושפעתתת..
אני לא לבד בעולם הזה.. יש גם אנשים חולי נפש כמוני חע חע

white angels

New member
ברוכה הבאה קודם כל../images/Emo13.gif

אני פנינית..ספרי קצת על עצמך-איך קוראים לך,בת כמה את וכו'.. גם לי יש אובססיה לבטי המכוערת
נורא אהבתי את זה כששידרו את זה בפעם הראשונה בויוה והשתדלתי לא להפסיד אף פרק..ששידרו את זה בפעם השנייה בערוץ 10 גם ניסיתי לא לפספס למרות ששעות השידור היו לא נוחות..נורא אהבתי את הסיפור ואת הרעיון אבל לא כלכך אהבתי את הסוף..הוא היה קצת מאכזב וציפיתי ליותר אבל בכל זאת זו אחת הטלנובלות הכי יפות שראיתי. ועכשיו יש לי אובססיה יותר גדולה לקטי המכוערת,אני רואה את כל הפרקים ומשלימה כשאני מפסידה,ראיתי מלא סרטונים של הסדרה בהמשך וממש התאהבתי בסדרה אפילו כשהיא ברוסית ואני רגילה לראות טלנובלות בשפה הספרדית,לסדרה יש קסם,היא נורא מצחיקה ויש בה משהו מיוחד
אני לא ראיתי את הגרסה האמריקאית אבל ראיתי את הישראלית ואני חייבת לציין שזו גרסה על הפנים שדי מביישת את גרסת המקור..הם התחילו עם הרעיון המקורי אבל הרסו הכל והובילו את הסדרה לכיוונים בכלל לא צפויים =\ ובגלל זה הפסקתי לעקוב אחריה
גם אני חושבת שהגרסה הרוסית הולכת בדיוק אחרי התסריט המקורי ,מרוב שזה ככה אני כבר יודעת מה הולך לקרות בכל פרק בערך. גם אני מצפה לפרקים העסיסיים אבל לא נצטרך לחכות הרבה הפרקים האלה הולכים ומתקרבים
הולך להיות לנו חורף חם..

למעלה