שלום

שלום

שלום!! לילד שלי(חודש ושבוע) יש קלאב פוט בשתי הרגליים -עכשיו הוא בשלב הגבס... רציתי לדעת אם יש מישהו שטופל אצל ד"ר כץ-(שניידר) דבר שני מי מוכן להגיד לי מחירי הנעליים תודה רבה מראש!!!!!!!!!

פרלמנים

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה

אנחנו טופלנו אצל פרופסור כץ בתחילת הדרך, ועזבנו (אנחנו לא היחידים כאן) צרי אתי קשר טלפוני (שלחתי לך מסר) ואתן לך פרטים. לגבי הנעליים-באיזו קופה את? בהצלחה ותהנו מהקטן... ג'סיקה פרלמן

sigis7

New member
../images/Emo45.gifברוכים הבאים

אנחנו מטופלים אומנם בי-ם, אבל לגבי המחירים של הנעלים, אני יכולה לומר שקנינו לפני 4 שבועות אצל אייזלר בי-ם, ושילמנו 320 ש"ח על הנעליים ועוד 60 ש"ח על הבר, עם ההנחה של כללית מושלם(במקור הבר עולה 180-200 ש"ח לא זוכרת בדיוק). הרבה אושר והמשך גידול קל!

יחיאלוש

New member
מזל טוב

אנחנו מטופלים בתל השומר. את פרופ' כץ פגשתי מספר פעמים בבדיקות של פרקי ירכיים וזה הספיק לי... לא רוצה להלחיץ, אבל שמו ממש לא הולך לפניו... לגבי נעליים, יש לי להשאלה נעליים מידה 14 אם זה יעזור. הרבה הצלחה, חיה. (מוזמנת לשלוח לי מסר, אם את זקוקה לעזרה)

ברוך הבא, לצערי, לא יודעת לעזור אבל

מאחלת לכם באמת המון המון המון מזל טוב והעיקר , גידול קל ונעים... אפשר לשאול האם הוא הבכור?, סתם נראה לי שרוב ההורים בפורום כאן, אמרתי רוב, לבכור שלהם יש קלאב פוט... מעניין.....

אליעזר שלמה

תודה רבה לכולכם העידוד והתמיכה מחממים את הלב אליעזר שלמה הוא הילד החמישי שלנו ורק לו יש קלאב פוט ולגבי ההצעה להשאיל את הנעלים אנחנו מאד נשמח

nush האחד

New member
גם אנחנו מיוצאי פרופ' כץ... ../images/Emo31.gif

ולא ארחיב במילים בפורום... אם את מעוניינת לדעת פרטים נוספים, את מוזמנת לשלוח לי מסר.

למעלה