שלום..

שלום..

שלום אני בת 15 וחצי והתגלתה אצלי טרשת נפוצה לפני חצי שנה.. אני לא יודעת איך להגדיר את עצמי אין לי התקפים אבל המחלה קיימת על פי כול הבדיקות.. אני לא יודעת איך אני אמורה להגיב ומה אני אמורה לעשות

גולי26

New member
אחות בת 15

היי לי יש אחות בת 15 שאובחנה בטרשת בספטמבר 2006 איך אובחנה אצלך המחלה? אצל אחותי גילו את זה אחרי שהתלוננה שאינה רואה בעין שמאל, היא אושפזה ולאחר בדיקת MRI נתבשרנו שמדובר בטרשת נפוצה.

ur720

New member
אופטימיות

שלום לפני 10 שנים היתה לי כפילות בראיה למשך כשבוע. עפ"י בדיקת MRI גילו שזאת טרשת נפוצה. עברו כ 5 שנים ללא סימפטומים...עד טישטוש נוסף בראיה . במשך כל 10 השנים שחלפו ועד היום לא הייתי בטיפול ולא חלה החמרה .כמובן שנדרש מעקב ולהשמע לחו"ד רפואית (עדיף תמיד שתיים). למחלה יש הרבה גוונים וכל אחד מגיב בצורה שונה. היו אופטימיים ואל תהיו בלחץ. בהצלחה

תגובה

האם מחלתך הוכחה מעל לכל ספק, קרי האם היו לך שני התקפים או שהיה לך התקף אחד ובצעת שני בדיקות MRI שהדגימו פעילות של המחלה? העינין לא ברור היות שכתבת שאין לך התקפים. האם יש לך או הייתה איזו בעיה נוירולוגית?

הממ

לא היו לי התקפים...אבל בבדיקה היו נגעים והבדיקה בעמוד השידרה יצאה חיובית(אמרו לנו שהיא הבדיקה הכי אמיתית) יש זרמים ועיקצוצים באצבעות

למעלה