שלום

• פותח הנושא tukh
  • פורסם בתאריך

tukh

New member
שלום

טוב, אז אתמול חזרתי משבוע מדהים בLA PLANGE. עשיתי סנובורד והיה נורא כיף למרות שלפעמים נאלצנו לבוסס בבוץ אבל חפיף כי היו איזה יומים עם שלג טרי ונוח לנפילה
וזה ממש עזר עם כל הקפיצות שהלכו שם. טוב, עכשיו קצת על עצמי: קוראים לי נטע אני בת 14 זה הפעם השלישית שאני עושה סנובורד ועשיתי פעם אחת סקי ולא בדיוק נהנתי הייתי 3 פעמים ב TINGE והפעם בלאפלאן 2100. עכשיו יש טבלת יאוש עד השנה הבאה.

GalGula

New member
נטע, וגם אלמה! איזה יופי ../images/Emo13.gif

כבר חשבתי שאני אהיה האישה היחידה כאן....

tukh

New member
נראה לך?

יש המון נשים שעושות סקי/סנובורד אבל מה לעשות יש בעיה עם האינטרנט ואם אין בעיה אז הן לא אוהבות להגיב ולשתף בנושאים כאלה. אבל יש והרבה.

Loppy

New member
היי נטע!

גם אני הייתי ב-LA-PLANG 2100! באמת מקום מדהים... מומלץ לכולם! מה שאני בהלם זה שהיה שם עדיין שלג! שאני אז טסתי לשם זה היה קצת אחרי חנוכה...באמת יש שם עדיין שלג? טוב, אני משער שאם היית ב-2100 אז היית בקלב מד! אם היית בקלב מד אז תעני רק על השאלה שלי: איזבלה עדיין הכריאוגרפית שם??? ו....זהו! מדור.

tukh

New member
איזבלה עדיין הכיאורגרפית

אבל לא מניסיוני האישי, אני וויתרתי השנה על כל העיניין של הקידס/ג´וניור קלאב אבל אחותי היתה שם והיא יודעת. בקשר לשלג, השלג שירד היה מעורב עם גשם, ניסית לעשות פעם סנובורד מים? אל תנסה, אחרי הבוקר שזה ירד ככה, לקח לי כל שאר היום ליבש את החליפה.

Peach 15

New member
איזה כייף!!!

היי נטע.. אני כ"כ מזדהה איתך... אני הייתי בסקי 3 פעמים ושנה הבאה אני אתחיל סנובורד כי סקי זה כבר ממש משעמם אותי... אין לי כבר מילים לתאר איך נהנתי השנה ( בפורים ב avoriaz ) ... וכל פעם שמדברים על קלאב מד וסקי אני כמעט בוכה.... אני מקווה ששנה הבאה תגיע מהר.... בעצם זו פעם ראשונה שאני כותבת פה.. אז אני אביה בת 15 מת"א... דרך אגב.. היית בקלאב מד ?

למעלה