שלום

שלום

אני סטודנטית ומכינה פרוייקט בנושא גמילה מעישון. לצורך כך, כאחת שלא מעשנת עליי לחקור קצת את נושא העישון, הסיבות לעישון וכו'. אשמח אם תקדישו לי מספר דקות מזמנכם ותענו על מספר שאלות קצרות
האם אתה מעשן? (או עישנת) אם כן, איך התחלת ? לחץ חברתי מצב נפשי קשה סקרנות שעמום אחר : האם אתה מעוניין להפסיק לעשן? האם ניסית בעבר להפסיק לעשן? תודה רבה

mantrix

New member
דווקא בפורום חנונים

את מחפשת מספיק אנשים שמעשנים? :-O

pieceofmadness

New member
ולהתראות

*האם את מעשנת? - פיכסה, לא. *לחץ חברתי - אני טובלת את כפותי במעגלים חברתיים חפים מצל לחץ. אני לא בתוך סיר. *מצב נפשי קשה - אוה, אחת החוויות הבודדות שמעולם לא היו חתיכת מנה מחלקי הזעום. דווקא מעניין אותי איך זה מרגיש. *סקרנות - זו כבר מהווה מנה כפולה מהחלק שלי. אבל אני מתעלת אותה לערוצים מסקרנים באמת. גם למות זה מסקרן, הא?! *שעמום - שוב, חוויה בגדר מסתורין אפל. גם בצינוק ריק וחשוף, עם עצמי והקירות, אני לא אשתעמם בשום אופן. *מעוניינת להפסיק לעשן? - מאוד. * ניסיתי בעבר? - לא ממש. באמת חבל. אין בעד מה. בטוחה שעזרתי לך בצורה משמעותית!!

WingedDemon

New member
והרי לך התשובות:

-עישנתי. -התחלתי מתוך סקרנות. -כיום הפסקתי. -בעבר ניסיתי להפסיק פעמיים. ולמי שחושב שלהחזיק סיגריה ביד זה רק לערסים אז לא, אני שה תמים ועובדה, עישנתי.

לא מעשן

כשהייתי קטן ההורים שלי הכריחו אותי לנסות וגם את זה אני לא זוכר, אז אני משער שאפשר להגיד שגם לא ניסיתי

כן, זה נשמע גרוע ../images/Emo13.gif

חברים שלהם באו הביתה, והיה להם סיגריות, אז ההורים שלי אמרו לי שהם רצו שאני והאחים שלי ננסה כדי שנגעל ולא נרצה יותר לעשן אף פעם. הניסוי הפסיכולוגי לא עבד להם, כי אח שלי עישן/מעשן.

T r i v i n

New member
זו שיטה לא ממש טובה...

ההורים שלי גם ניסו איתי את זה. אומנם לא אם עישון אבל אם שתיה, וזה לא ממש הצליח להם. השיטה שכן עובדת לפי דעתי, זה לומר לילד כל הזמן מגיל צעיר שזה רע ומזיק לבריאות. ובסופו של דבר זה משתרש אצלו במוח.

T r i v i n

New member
אף פעם לא עישנתי...

זה מין קו אדום שהבטחתי לעצמי לא לעבור לעולם.

למעלה