שלום!

מימי

New member
שלום!

חזיר בר אהובי אמר לי לבוא לפה, אז באתי! פעם כבר נכנסתי לפה, כי השם של הפורום הזה הצחיק אותי, אבל אז דברתם פה על משהו שקשור לפיזיקה, והרגשתי מאוד מאוד טיפשה כי הבנתי בערך כל מילה תשיעית, אז הלכתי. אבל עכשיו אני חוזרת, ואני אבדוק אם החכמתי קצת. וגם אם לא- יהיה לכם נחמד שיש מישהי טיפשה שתרגישו חכמים לידה. (שימו לב- אני היחידה בשכבה שלי בשלוש יחידות מתמטיקה- זה כבר אמור לגרום לכם להרגיש טוב!) ראיתי את מאטריקס פעמיים. בפעם הראשונה לא אהבתי אותו וחשבתי שהוא יומרני מדי. בפעם השניה חשבתי שזה אחד הסרטים הכי עמוקים שראיתי. אבל תסבירו לי בבקשה על מה אתם מדברים פה, כי השם קצת לא מובן. אתם מדברים על קונספירציות במטריקס, או על מטריקס בנפרד ועל קונספירציות בנפרד? ואם זה בנפרד, אז למה זה בפורום אחד?

דנה^^

New member
היי מימי, ברוכה הבאה

אממ אל תדאגי, גם אני לא מבינה הרבה בפיזיקה (מעניין שדוקא את המגמה הזו בחרתי....).. אז פתחו כיתה של 3 יח´ ורק את לומדת בה? בעיקרון לפי מה שהבנתי, מדברים פה על הכל, אבל אם את מבקשת הסברים אז לא כדאי שאני אענה כי אני רק אסתבך בתשובה שלי... וממילא מה כבר אני מבינה? אז לא חשוב.. ברוכה הבאה בכל מקרה!

מימי

New member
אמא´לה!!!

פיזיקה??? למה??? אני לומדת ביחד עם ארבע יחידות. הגעתי למסקנה שאני מטומטמת כשבמבחן אחד בגיאומטריה חפפתי מקביליות. קראתי קצת הודעות, ולא הבנתי הרבה, אבל לא נורא. מתרגלים להרגשת הטיפשות בסופו של דבר.

דנה^^

New member
מצטערת אם הפחדתי..

אני הולכת להפחיד עוד קצת ולהגיד לך שבמבחן הראשון השנה הלך לי די טוב.. אבל אל דאגה אחרי זה חזרתי לעצמי :) חח.. אל תדאגי, גם אני לא סובלת גאומטריה, ואמנם זה לא היה בשנתיים האחרונות, אבל בכיתה ח´ נראה לי הייתי משנה את המשפטים.. למשל צזצ, הייתי לוקחת צלע אחת, איזשהי זוית ועוד סתם צלע ללא כל קשר ביניהם.. בכל מקרה השנה בכלל החלטתי לוותר על גיאומטריה ואני פשוט לא עושה את החלק הזה במבחנים.. תלס הטיפש! אני שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת (לא, לא דרדסים...) מקבילים!!

חזיר בר

New member
בסופו של עניין

ואל תגלי לאף אחד זה פורום חופשי אפשר להגיד הכל לדבר על כל דבר ולעלות כל תהיה או משחק סוליטר משעמם שהיה לך

כבר הגענו למסקנה המדהימה

שהחוסר ידע הוא הדבר הכי חכם... (או משהו בסגנון...) מימי, ברוכה הבאה! תאמיני לי שאם תגיעי לשלב ההבנה כנראה שתהי ראשונה
סתם... את כבר תביני! תביני יותר ממה שאת חושבת! 3 יח"ל... חשבתי שאני אגיע לשם, עכשיו אני מקווה לעלות ל-5! (כן, כן, תקווה היא בליבי! רק חבל שהמורה לא כ"כ רוצה להיפטר ממני
) ופיזיקה- לפעמים דווקא הפיזיקה עוזרת לנו (לי לפחות) להבין את המתמטיקה, גם אני בחרתי במגמה הזאת! למצוא את ההיגיון שבחוסר ההגיון... ובאווירה זו- "ידעתם שמקבילים הם בעצם לא מקבילים"... (המורה לפיזיקה) BE HAPPY

דנה^^

New member
רגע רגע...

עם כמה ששיגעו אותנו איך זה שמקבילים הם לא מקבילים? מעצם השם שלהם הם חייבים להקביל לא? |מתוסכלת| ולמה אצלנו חייבים להיות ב 5\4 בשביל כל מקצוע ריאלי? גם לי לפעמים פיזיקה קצת עזר להבין מתמטיקה (כי ברגע שהבנתי משהו יותר קשה אז היה לי יותר פשוט להבין את ה"יותר קל"), במיוחד בסוף שנה שעברה, אבל עכשיו המצב לא כל כך טוב באף מקצוע.. סתם נמאס לי :) אהה דרך אגב חובשת, אם את רוצה לעבור אז חייבים להעביר אותך.. תראי להם שאת יודעת את העובדות והם לא יעשו לך יותר מדי בעיות.. אני בתור שלב ראשון הלכתי לרכזת מתמטיקה ואמרתי לה משהו בסגנון שאני מתכוונת בכל מקרה לגשת לבגרות של 5 יחידות אז אני רוצה שיעבירו אותי לכיתה. התגובה שלה? "אל תאיימי" חחח... איזה דפוקה! למה מישו איים עליה? בכל מקרה, כתבתי מכתב עם כל הטיעונים (כשבשורה התחתונה שוב כתבתי שבכל מקרה אני אגש לבגרות של 5 יחידות אז עדיף שאני אלמד בכיתה המתאימה..) ואז לקח להם כמה זמן לקבוע לי שיחה שגפ אמא שלי היתה צריכה להגיע, בקיצור הם הציגו את מה שהם חשבו בקשר לאוניברסיטה בלה בלה (למה מישו אמר שיש לי כוונה להמשיך ללמוד אחרי שאני מסיימת???) בקיצור, אני אמרתי את מה שלי היה להגיד.. בסופו של דבר הם אמרו לי לחשוב על זה (זה היה יום חמישי) אז ביום שבת התקשרתי לרכזת (ביום ראשון היה עוד שיעור ולא רציתי להמשיך ללמוד בכיתה הקודמת ולהפסיד עוד חומר) ואמרתי לה שנאי רוצה לעבור, ככה הם חשבו שחשבתי על זה קצת... טוב הסיפור שלי לא ממש חשוב רק רציתי להגיד שאם את רוצה לעבור תכריחי אותם להעביר אותם, אבל לדעתי קודם כל יעלו אותך ל4 ולא ישר ל5, בכל מקרה בהצלחה איפה שתהיי.

מספר קט של תשובות:

א. אני ב-4!!! טוב שלא אמרת פחות
חוץ מזה, בנתיים המורה מתנקמת בי עם הציון, אני הולכת להוכיח לה משהו... חבל"ז! בכל אופן, אם כבר- אני מעדיפה לעלות בשנה הבאה! כי השנה המורה תופס אותם קצר ו"מתעלל" בבנות! שנה הבאה יפתחו עוד 5 ומורה אחר, יותר נחמד... אז אני מחכה, אני גם אשים על זה דגש בחופש! קווים מקבילים לא מקבילים- מכיון שאף פעם לא יהיו לך שני קווים ש" לא יפגשו לעולם!" אין סיכוי (זה מה שהמורה לפיזיקה אמר!) כי אין סיכוי שהזווית בין שני הקווים תהיה 100% 90 מעלות! היא תהיה 90.00001 (תמשיכי את המספרים לבד) לכן אין סיכוי למקבילים!!! בכל אופן, זה קצת מופרך כי המשפט אומר שאם הזוויות שוות אז הקווים מקבילים... זה בקיצור קיצורי (המורה הסביר את זה במשך חצי שיעור ועדיין היו כאלה שלא הבינו... או ליתר דיוק לא הסכימו לקבל). יש עוד משהו חביב ביותר, אבל פעם אחרת כי זה קצת ארוך! זה משהו שדומה קצת לפרדוקס התאומים. BE HAPPY

דנה^^

New member
מצטערת..

לא הבנתי אותך נכון.. כתבת בהתחלה משהו על 3 יח"ל אז הייתי בטוחה שהתכוונת שאת לומדת 3 יח´.. אולי זה מה שקורה כשלא ישנים מספיק.. טוב את רשאית להתעלם מכל מה שכתבתי שם.. בהצלחה שנה הבאה :) אהה נו אז אם ככה הבנתי את הרעיון, זה כמו המשולשים ששנה שעברה אמרו לנו משהו עליהם, אהה כן, שבכל משולש סכום הזויות לא יצא 180.. אבל זה קטעים ציוריים כאלה, כי תיאורתית זה כן אפשרי..

מימי כתבה את זה...

גם אני לא ישנתי מספיק, איך יכולתי כשעל כף המאזניים מונחת עתידה של ארצנו הקטנטונת? BE HAPPY

RedStorm

New member
היייי!!!!!.........

אני גם ב3 יחידות (עם עוד 120 ילדים) וצריך להבין ש3 יחידות זה לילדים חכמים שלא רוצים להתאמץ במתמטיקה!!! אני מכיר המון ילדים שלומדים 5 יחידותת פיזיקה ומחשבים ואפילו מתמטיקה... ותאמיני לי ......הם לא כל כך חכמים , אולי מבחינה ראלית , אבל מי צריך את זה?

חזיר בר

New member
אני אולי אעליב פה אנשים

אבל 3 יחידות זאת שכונה שלא נראתה כמוהה בהיסטוריה. לא למדתי לזה שניה,ואפילו לא נכנסתי לשיעורים אחרי שהועברתי לשם, זה לא שינה את העובדה שקיבלתי 100 בבגרות. ואני ממש לא גאה בזה,כי זה פשוט קלי-קלות. כל מי שלא עושה 4-5 יחידות הוא או לא חכם במיוחד או עצלן במיוחד.

יפה כתבת!

מישהי פעם אמרה לי שמה שהיא עושה (הומאני) גורם לה להיות מרוצה- איך אני יכולה להגיד את זה?! אז יש לי מבזק חדשות- ההצלחה שלי בריאלי תגרום לי להיות מסופקת מעצמי ולדעת שהוצאתי מעצמי את המירב! BE HAPPY
וכל זה- בגדול, כמובן שיש פרטים...

דנה^^

New member
הומני

זה באמת יותר חופשי, אבל החלטתי שגם אם אני אלמד עיצוב אז זה בלי כל המבחנים, אלא רק בתור תחביב כי כל הקטע הזה שבוחנים אותי כל כך מעצבן.. זאת אומרת, מקצועות שחשובים לי- אני אלמד אותם וכל זה, אז בשביל מה בדיוק לבחון אותי?? הדברים האלה ממש מעצבנים אותי.. אולי זה עוד סיבה לנכשלים.. אני לא חושבת שאני צריכה להוכיח את הידע שלי לאף אחד, במיוחד לא למוסד מטופש.

rshilkrot

New member
צודייק

לא צריך להתאמץ כ"כ גם ב5 יח"ל מתימטיקה אבל 3 יח"ל זה ממש זולה מטורפת.

RedStorm

New member
אז תלמדי!!!!!!!!!

קחי אתר שמלמד פיזיקה! אפילו בכיף כי בריטני מעבירה את השיעורים! :)

למעלה