שלום

שלום

איזה כיף שיש פורום לתאטרון בובות...
אני ממש רוצה ללמוד איך להכין בובות, אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל. מצאתי פעם סדנה לבובות ספוג, אבל היא מאוד יקרה... יש דרך טובה ללמוד באופן עצמי? איך? מה צריך? מאיפה מתחילים? תודה

הי, בשביל ללמוד באופן עצמאי אני

ממליצה לך לעבור על כל קישורי הפורום- יש שם המון מידע, מדריכים, דוגמאות ותמונות... ולמרות זאת, אני חושבת שמאד מומלץ ללמוד עם מורים טובים. אם אני לא טועה הקורסים של המרכז בחולון ממש לא יקרים כי הם מסובסדים בחלקם על ידי העיריה, אז שווה לבדוק. ויש גם שיעורים פרטיים זולים יחסית, למרות שלכל אחד יש רף יוקר שונה. גם אם פשוט תישאר כאן תוכל למצוא המון הסברים של חברי הפורום על אייך עושים כל מיני בובות או תפאורות. בהצלחה וברוך הבא לתחום הקסום

ברוך הבא, איזה כייף, רק באתי ואני

כבר מברכת את הבאים אחרי. היום עשיתי עם הילדים בובות גרב, כיתות א-ג, איזה יצירתיות של ילדים. ממש הוקסמתי מהם, והכל מחומרי מיחזור, שיש בכל בית. אני צריכה ללמוד להעביר למחשב תמונות ואז אראה לכם מה אני עושה מגלילי נייר טואלט, גרביים ושאריות בדץ ממש בובות להפעלת ילדים.

אתה מוזמן

אתה מוזמן להיכנס לאתר בית הספר לתיאטרון בובות במכללת לוינסקי. תמצא שם הרבה חומר.www.puppet-school.org דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 6053544 -03

למעלה