שלום!

jul jul

New member
שלום!

אני חדשה כאן ומתנצלת מראש על ההתפרצות בשאלה. פשוט מתארגנת קבוצה של יוצרות בבות דקורטיביות ואנחנו מחפשות בית להציג את העבודות שלנו. האם מישהו יודע או יכול ליעץ - על מקום שבו אפשר להציג תערוכה מסוג כזה ללא השקעה גדולה? תודה

בחיפה היה אירוע בובות דקורטיביות

ארגון וההפקה היה של חברת אתו"ס (נדמה לי שככה כותבים את זה) שזו חברה עירונית לענייני תרבות. כדאי לנסות לברר בעיריית חיפה. האירוע הזה היה בקיץ 2005 הנה קישור. שני מקומות שראיתי שעשו תערוכות כאלה בעבר - שניהם ברעננה: בית יד לבנים והמשכן למוסיקה מה אני הייתי עושה: מוריד מהאינטרנט את רשימות בתי התרבות העירוניים (קטנים ובינוניים)- ומתיישב על הטלפון. בהצלחה.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מסכימה עם העצות של אילן ואוסיף שאפשר לנסות גם בבתי כלבו וחנויות גדולות (למשל דיזינגוף סנטר). אני יודעת שענת אורפז (מנהלת פורום עיסת נייר) הציגה בשנה שעברה את תערוכת הבובות של בית הספר לעיסת נייר שלה בסניף צומת ספרים שבדיזינגוף סנטר, וגם השנה היא מתכננת תערוכה איפשהו. זו יכולה להוות פרסומת כפולה שתועיל לשני הצדדים

ועוד רעיון

שלום לכן יש לי עוד הצעה: בתל אביב יש חנות גלריה מקסימה ומיוחדת שמוכרת בובות ומסיכות מכל סוג ומין באוירה תיאטרלית. קוראים לה דל ארטה. החנות נמצאת ברחוב אשתורי הפרחי פינת אלקלעי (זה במתחם בזל). לפעמים הם עושים תצוגה של בובות. בכל אופן כדאי להתייעץ איתם. וגם כדאי לבקר באופן כללי. והנה הכתובת www.del-arte.co.il/del-arte דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 6053544 -03 www.puppet-school.org - אתר אי מייל - [email protected]

וגם גלריה לאמנות דקורטיבית

שנמצאת איפשהו ליד זכרון יעקב. כרגע פרח לי השם. אברר ואדווח. דבורה צפריר

uh60a

New member
אפשר גם בתחנה המרכזית בתל אביב

פעם עברתי שם וראיתי שיש שם תצוגה של בובות, אני חושב שזה היה של איזה בית ספר. בהצלחה

התחנה המרכזית

התערוכה בתחנה במרכזית היתה של בית הספר לתיאטרון בובות בחולון, זו היתה תערוכת עבודות תלמידים ועמדה כחודש.

amaya31

New member
שמעתי פעם על פורום "נשים יוצרות"

תנסי לחפש באינטרנט פורום נשים יוצרות, חברי הפורום הזה מציגים כל פעם עבודות שלהם בבית כלשהו, זה נקרא בית פתוח חוץ מזה כמובן תשאלי בפורום "אמנות שימושית" בתפוז שם הקהילה ותיקה מאוד ורחבה אני בטוחה שיתנו לך המלצות ורעיונות תעדכני פרטים על התעירוכה כשהיא תצא לפועל בהצלחה

jul jul

New member
תודה! - שאלתי כבר ב"אמנות שימושית"

ואף קיבלתי תשובות וחומר למחשבה. אם יצא לפועל בודאי שנעדכן!

למעלה