שלום...

dinaaa

New member
שלום...

קוראים לי דינה.בת 12.
אני נורא רוצה אוגרים...
ויש לי כלבה...
הייתי שמחה עם הייתם נותנים לי רעיונות..
כדי שאמא שלי תסכים לקנות לי.. או שאני יקנה..
בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!

זיו25

New member
אולי...

נסי לקחת אותה למישהו שכבר יש לו אוגרים , ותראי לה שהשד לא נורא כל כך...

לי6

New member
אולי ההסבר שלי ישכנע

אני כבר אמא לילדים, שכשהם רצו כלב, הסכמנו לאוגרים. קנינו אוגר, הטיפול בו הוא מאוד פשוט: לדאוג למים ולאוכל, ופעם בתקופה להחליף נסורת. עשיתי הכל בכיף וברצון, ודווקא אני הייתי מוציאה אותו לליטוף. הכלוב לא מסריח בכלל! (החלפתי נסורת כשהיה צריך) האוגר לא משמיע קולות (אולי ציוץ פעם בשנה כשרב עם עוד אוגר עם ישנו) דאגתי לו מהתחלה לבית מרווח (בתוך הכלוב), למגלשות וציוד מעניין. אם כבר, אז כבר. תוחלת חייו של אוגר קצרה (2-4 שנים) הבעיה היחידה שהיתה היא שנולד תינוק, כשהתחיל לזחול וללכת רצה לנער את הכלוב והייתי צריכה להרחיק לחדר במקום במרכז הסלון...

yalonitt

New member
קודם כל...

כמו שכבר אמרו כאן, עם טיפול נכון אפשר להסתדר עם אוגר הוא לא מלכלך ואם מנקים כמו שצריך הכלוב לא מסריח (בערך..) זה לא שהם לא עושים צרות לגמרי (שלנו היה מפיל מדי פעם את הכלי של המים והיינו צריכים לחבר את זה חזק, לא שזה עזר) ולפעמים הם בורחים (מצאנו אחד מתחת למיטה ואחד מאחורי התנור) אבל חוץ מזה אוגרים הם חמודים בטירוף :) את מוזמנת להגיד את זה לאמא שלך.. ההשקעה לא גדולה, כלוב קונים פעם אחת, נסורת אם קונים בחנויות המתאימות גם לא יקרה.. ובכלל לא חייב לקנות אוגר, אפשר לקבל בחינם באתר של ynet יש איזור של חיפוש בעלי חיים למסירה, וזה בחינם. שווה לנסות.. אם ההורים שלך יראו שהעלות היא אפסית וההשקעה לא הכי גדולה בעולם אולי הם יסכימו.

dinaaa

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo204.gifתודה../images/Emo70.gif

אבל עם יש לכם עוד רעיונות אז תיכתבו... תודה

Sweet Fantasy

New member
דינה, מסרתם לא מזמן

שרקנית מסיבות לא ברורות, (בגלל מעבר הדירה או משהו) במקומה הבאתם תכלבה, ועכשיו את רוצה אוגרים, למה?

AntilopA2

New member
לא הייתי מאחלת לשום חיה להגיע לידיך

טיפת אחריות!
מה קרה לבוטן? ומה קרה לארנבונת שהיתה לכם פעם? ומה יקרה לאוגרים כשזה כבר לא יהיה יותר נוח? באמת לא למדת שום דבר?!

dinaaa

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo204.gifרק דבר אחד יש לי

להגיד לך
כל מקום שאני יהיה בוא את תיהי
נימעס לי
זה החיים שלי ואת לא תחליתי עלי פשוט נימעס לי

למעלה