שלום

DZHIBERISH

New member
שלום

אני לא א מיני... דבר ראשון..ראיתי פה כמה תגובות די מוזרות בקשר לכמה כל אחד א סקסואל או לא...הרי זאת סתם הגדרה אין לה משמעות אמיתית חוץ מזאתי שאנו נותנים לה...זה לא משהו מוחלט אלא משהו מאוד כללי שחובק הרבה דברים...מה זה עד כמה כל אחד א סקסואל...אין דבר כזה.. כל בן אדם הוא אישיות מאוד מורכבת..ולכן כל הדברים הקשורים למושג אחד יהיו גם קשורים למושגים שונים אחרים.. בן אדם שהוא אסקסואל יתאר תחושות וחויות שונות אשר חלקן יחפפו עם ההגדרה המקובלת וחלקם לא.. אבל כל הדברים,כל ה"סימפטומים" אינם קשורים רק לאם אתה אסקסואל או לא.. הם גן קשורים להרבה דברים אחרים... גם רציתי לשאול...מכיון שאף פעם לא שמעתי על זה...אסקסואל זה מושג מקובל ברפואה\פסיכולוגיה?או שזה פשוט מכלול של כמה מונחים שונים שמשתלווים ביחד ויוצרים את המונח הזה...?

תגובה

כל החיים שלנו אנחנו נותנים הגדרות לדברים: צמחוני, הומו, שמאלני, ימני, שטויות כאלה... זה עוד הגדרה מבין הרבה הגדרות, אבל כן יש לנו משהו משותף שהוא בסיסי, אין "סימפטומים", אנחנו כאלה כל אחד אולי ברמתו שלו אבל שוב בבסיסנו אנחנו אותו דבר. זה כמו שתגיד (באלף אלפי הבדלות) על הומואים, כל אחד מהם שונה ואחר, אחד מוחצן ואחד סגור בתוך עצמו, אחד עושה ככה ואחר עושה משהו אחר, אנחנו בני אדם מטבענו אנחנו שונים אחד מהשני.

זה לא כמו הומואים... הם כן, ואתם לא

מי שלא- הוא לא המון דברים. מי שכן, הוא כן משהו וזה מה שמייחד. לא יהודים יש המון, וזה לא מייחד אותם, לעומת היהודים למשל. אמיני מעצם הגדרתו הוא לא משהו... וזה מה שאמור לייחד אותו? לי זה נראה מוזר.

זה לא כן ולא לא

יש כאן טווח מסוים של מיניות. יש שנמצאים על גבול ההיפר, ויש על גבול ההיפו. אפשר לומר שלנו יש ולמיניים אין, לנו יש יכולת לחיות ללא הזדקקות למין, ואילו לאנשים מיניים קשה בלי זה, הם זקוקים ליחסי מין. מייחד אותנו המיקום שלנו על טווח המיניות. מייחד אותנו היחס שאנחנו מקבלים, בעקבות המיקום שלנו. מייחד אותנו הקשר שלנו עם העולם, הקשרים הזוגיים שלנו. כל אלו נובעים מהדבר הבסיסי שמייחד אותנו, הזהות המינית.

e i t a n 1 2 3

New member
ומה אם אלה שלא רצויים באף שירשור ?

גם כאלה מוגדרים כ"לא" ,נכון ? נראה לי מוזר שאתה כאן . כל אחד מתאפיין גם במה שנראה בעיניו מוזר.

למעלה