שלום:

שלום:

גם אני תושב ראשון כמו רובכם, אך משום מה לא ידעתי שיש לעיר פורום בתפוז- נחמד לדעת. אני מזמין את כולכם ביום ראשון בשעה 20:00 למשחק של קבוצת הכדורסל שלנו-מ.ראשל"צ-עירוני נהריה. המשחק הוא מאוד חשוב לנו מפני שניצחון ייקדם אותנו וכך נתקדם משמעותית בטבלה. כרטיס יעלה כ-20-30 ש"ח לילד, 50 בערך למבוגר. המשחק ייערך בהיכל גן נחום!! לכבוד חג הפורים ממלאים את ההיכל בכתוווווםםםםםםםם!!!!!!!!!! תודה רבה.

cobainos

New member
שלום

לצערי אני לא אוכל להגיע למשחק ביום ראשון אבל שיהיה בהצלחה. הקבוצה ממש חלשה העונה...כץ הוא לא גודס וחבל, אבל אוהבים אותה בכל זאת והאטריק זה בהחלט ה-משחק

לא נורא אבל..

אני עדיין מציע לכולכם לבוא.. המחיר הוא ממש צחוק!!! חברה.בשביל העיר.- זה המשחק הכי חשוב העונה. בבקשה. ואכן, האטריק הוא משחק שולט!

איי..

טוב, אשמח לשמוע שהרבה מכם היו במשחק, בכל מקרה הפסדנו בגלל שלשה בשנייה האחרונה שניצחה את המשחק. אבל לא נורא, עוד שבועיים משחק בית נגד הגליל כולכם מוזמנים

cobainos

New member
הייתי במשחק

מסתבר שיש לאיזו ידידה שלי קטע עם רג'י מור. בכל אופן, היה פשוט עלוב. מאמן חובבן, שחקנים חובבנים למחצה... אני כל כך מתגעגע לקבוצה של גודס שהייתה מדהימה, דינאמית, קבוצתית וכיפית. שום דבר שהקבוצה הזאת. איבודי כדור שלומיאליים, ריבאונדיקים החליקו להם מהידיים, מסירות עקומות\שקופות. לא יודע איך בכלל הגענו לשוויון בשנייה האחרונה. כנראה כי גם נהריה היו גרועים. הקבוצה של גודס הייתה נותנת לנהריה הזאת 30 הפרש כמו כלום. והכי הרגה אותי השלשה הזאת בסיום. במצב שהיריב מחזיק בכדור להתקפה אחרונה (17 שניות לסיום) ויש לו אחוזים כ"כ טובים משלוש, חייבים לעשות פאול ולא להמר! אבל המאמן הזה טמבל והקבוצה חלשה וזה מה שקרה בסוף. חבל, כי הקהל נפלא כמו תמיד ויש אוירה כיפית במשחקים. בלי הקהל הזה הקבוצה הייתה מקום אחרון. הזר היחיד ששווה משהו זה מרקסון וגם הוא זייף במחצית השנייה. יש שחקנים שלא הייתי מקבל לאף קבוצה בליגת העל כמו שמעונוביץ' או שעשוע האלה וגם קנטור הוא לא בדיוק עודד קטש. געגועים לאור איתן,רוט, עומאר סניד והכי הכי לגיא גודס... הלוואי שנזכה לראות קבוצה כמו מכבי ראשון של אשתקד שוב ביום מן הימים. ועוד משהו: חייבים לחלק לילדים חולצות כתומות במידות שלהם! כל הילדים מסתובבים עם חולצות שנראות עליהם כמו שמלות וזה מצחיק לאללה.

ראשון השנה לא אותה קבוצה

שאתה מתאר בשנים האחרונות ולכן אין מה להיות מופתעים מהפסד בית של נהריה, אבל לא צריך לקבל את זה גם כמובן מאליו, בקשר לשלשה בסוף.. למה לעשות עבירה במצב של שיוויון ולתת לקבוצה מנגד לקלוע נק' קלות מהקו ולהעביר את כל הלחץ על ראשון בהתקפה האחרונה בזמן קצר ...בכל מקום בעולם כולל בנ.ב.א במצב של שיוויון הולכים על הגנה בשביל עצירה ובמקרה הצורך מתפרצת, שומרים חזק ונמנעים בכל מחיר מעבירה למען עצירה והליכה להארכה או לחטיפה ומתפרצת בצד השני.. שעשוע הוא שחקן לא רע ... וקנטור הוא אחלה שחקן ..ברור שזה לא מורן רוט שעשה ניסים ונפלאות או עומאר סניד שהיה מדהים ... וגיא גודס שהוא מאמן מוכשר.. אבל עדיין.. בנתונים הקיימים לא נורא להפסיד בבית לנהריה שבאמת היו ביום חלש לדעתי.. והקטע עם החולצות, תמיד בכל משחק גם בכדורגל שמחלקים חולצות, תמיד תמיד הן יראו בכל גיל אקסטרא לארג' !!!! חוק מרפי!!!!

למעלה