שלום!!!

Sababush

New member
שלום!!!

היי לכולם! אני חדשה בפורום הזה למרות שאני מבקרת בפורומים אחרים כבר זמן מה... בכל מקרה זה נראה לי אחלה מקום כי להרבה אנשים כאן יש טעם דומה לשלי למרות שאצלי עכשיו במוסיקה הכל הולך (אבל בעיקר רוק) כל עוד אני נהנית מהמילים ומהקצב. אז אני אשמח אם תכירו לי קצת את עצמכם - מי אתם ואיזה סוג מוסיקה (ואומנים) אתם אוהבים :)

alonbb

New member
אוקיי אני אומר לך דבר כזה..

נוסי לנפשך כל עוד את יכולה!!! זה פורום נורא!!!! אם תשימי לב כל האנשים פה פסימים והכל רע אצליהם!!! כל דבר חדש הם יורדים עליו ללא תקנה!!! הם חיים באשליות איי שם בשנות ה60 המתות!!!!! אני אומר לך אני אכיר לך פורומים אדירים עם המוזיקה שלך אבל זה תגידי תודה שאת לא צריכה להיות פה!!!!

Sababush

New member
.......

זה שהסוג מוסיקה שהם אוהבים זה לא הטעם של כולם זה לא סיבה לא להיות נחמדים אליהם ושהם לא יהיו נחמדים בחזרה. הם מצידי יכולים לרדת על האומנים שאני אוהבת אבל כל עוד הם לא יורדים על אנשים מסויימים כאן כבני אדם זה בסדר...

אם תצא מבועת המטר על מטר

שאתה חי בה, אולי תבין שיש בעולם מוסיקה שהיא קצת יותר טובה מהשאקירה והבריטני שאתה סוגד להן יומם וליל.

למה ללכת אחורה?

מהסיבה הפשוטה שהיה כל כך הרבה מוסיקה טובה בעבר כך שחבל לוותר עליה רק בגלל שממשיכים קדימה, מה גם שרוב המוסיקה העכשווית פשוט לא מספקת אותי, מה שנותן לי תמריץ לחקור לגבי להקות מהעבר שיהיה כיף יותר לשמוע שירים שלהן מאשר לשמוע מוסיקה חדשה שאני לא אוהב.

idan3k

New member
hi there...

well, גם אני תומך בגישה של "הכל הולך, כל עוד אני נהנה מהמילים והקצב" אבל בעיקר פופ, וגם R&B וקצת פופ-רוק(Sum 41, Blink 182...)

למעלה