שלום

hairylee

New member
שלום

אני חדש פה.. שמח לראות שנפתח עוד פורום לקהילה הנטוריסטית
עד היום הייתי רק פעם אחת ב'אירוע נטוריסטי' - מתחם פשוטי העם בבומבמלה, ב 2004 נראה לי. המתחם הה כיפי, שאר הפסטיבל קצת פחות. ראיתי שמדברים פה על בומבמלה די הרבה, ורציתי לדעת - כמה מכם באמת מתכוונים להגיע לפסטיבל? כי למרות שמתחם פשוטי העם די נחמד, שאר הפסטיבל, עד כמה שהבנתי, נהיה מסחרה רצינית עם ילדים מעצבנים שרצים בכל מקום.. אז אני בספק אם להגיע או לא.. מה אתם חושבים?

Kitsune

New member
הי :)

אני אישית, בפרנציפ לא הולך לבומבמלה... הייתי לא פעם ב"כפר פשוטי העם" גם בבומבמלה וגם בבראשית. נהנתי בכפר פשוטי העם וממש פחות מהפסטיבל בגלל הסייגים הבאים (לדעתי): 1. רוב האנשים שבאים הם בסביבות גיל 18 ומטה ואני בן 24... 2. אמת, זה נראה שהכל שם כמו מסחרה ומרצ'נדייזינג בכל מקום, שיא החוצפה היה לדעתי שאפילו בקבוק שתייה לא יכולת לקנות בלי לקנות קודם כל שטרות של הפסטיבל... משהו בסגנון 50 ש"ח מינימום לכל שטר... מזלי שהתחלקתי עם מישהי ויצא סבבה. ממש מסחטת כסף. מה שאומר אגב שכל קנייה בנויה לפי השטרות - אין עודף. הבעיה שלי היא לא תקציבית, הבעיה שלי היא הדרך המכוערת שבה אני נאלץ להוציא את כספי בסכומים קבועים של 50 ש"ח בערך אם כל מה שרציתי זה בקבוק קולה... גם אם יש שטר של 25 ש"ח זה נראה לי אידיוטי (בתור הצרכן כמובן)... 3. אז כבר הגעתי לכפר פשוטי העם, בהמשך להודעה קודמת שלי בפורום - 95% גברים, כאשר מעט הנשים שמגיעות הן לרוב רק טופלס וממש צריך לשכנע קשות נשים להתפשט לחלוטין (אם היה מישהו שמנסה לשכנע מישהו במשהו כמובן) בניגוד לגברים שערומים לחלוטין. לא רואה איפה הנטוריזם בלבוא בתחתונים... ואת כל זה אני כותב בהתעלמות מקטע של סקס, פשוט נראה לי לא טבעי חוף נטוריסטי שהרוב בו גברים... נראה כבר כמו חוף של "בוא ננסה פעם ראשונה... וכו'... וכו'...". 4. אי אפשר להאשים את הנשים - ילדים בני 17 "בטעות" מגיעים למתחם (ומתביישים קשות האם להתפשט מול החבר'ה ועושים זאת רק כדי "לצאת גברים" תוך כדי המולה מיותרת וגם זאת רק בגלל שהשומר צורח עליהם 50 פעם או להתפשט לחלוטין או לעוף מהמתחם) ועל כל בחורה צעירה גדוד ערסים שואל לשלומה או אם נדייק, שואל את החזה שלה מה נשמע. 5. אני מעולם לא שרדתי מעל יום וחצי בשיעמום נוראי במקומות האלה... עם או בלי ספר... עם או בלי חבר'ה... המקסימום שמקבלים זו כווית שמש. מגוחך לדעתי לשלם 100-200 ש"ח רק כדי להיכנס לחוף נודיסטים... במיוחד שיש לי את זה בחינם בגעש. כמובן שמה שכתבתי זה לא מה שקורה כל הזמן וזה לא מדגם מייצג או משהו... מה שכתבתי זו רק דעתי האישית על סמך דברים שראיתי וחוויתי שהייתי שם... היו גם קטעים נחמדים ביותר. אבל אם אני צריך לעשות את השיקול של ליסוע לשם שוב רק בשביל כפר פשוטי העם... לצערי התשובה שאני מקבל היא שזה פשוט לא כדאי לי... ואני גר לא רחוק מהאזור. אם למישהו\י יש חוות דעת שונה אשמח לשמוע.

ניסוי../images/Emo22.gif

האמת עדיין לא הייתי שם ....ולכן אני מתכוון לנסות, לפני שאגבש דעה בנושא

2B OR NOT 2 B

אז ככה אני יותר מכפול ממך ובכל זאת הולך אתה יודע שהכל בעיני המתבונן מי שמגיע למצוא ערסים מוצא אותם ומי למצוא סדנא נחמדה מוצא אותה או שיחה דעתית מנומסת עם חבדניקית והרי את רוב הכסף כן תוציא שם ,מקסימום תתקע עם 10 ש"ח ועם כל אי הצדק לא סיבה מספיקה שלא לבוא לגבי הרוב הגברי זה כך בהרבה ממיפגשינו הנטוריסטיים בבומבמלה היחס הרבה יותר טוב ממה שתיארת ,לפחות בממוצע ה4 שנתי שעשיתי. להיות בכייף הזה שלא במפגש עמותה יש לנו את בומבמלה ואת פסטיבלי פשוט באשרם בשני המקרים מגיע קהל שלא מגיע למפגשי העמותה. שנה שעברה וגם השנה מתוכננים שומרים סביב השעון ולטעמי זה עובד אני למשל לא נשאר לישון במתחם הומה כל כך והמרחק מאפשר 2 ביקורים במחר מוזל של כרטיס מלא - מומלץ לדעתי ,עדיין יש דרך אורן ב 109 או במשרדים ב 99 + כוכבי ישראכארט. לטעמי במינון הנכון נהנים אם באים להנות ולא לחפש פגמים. שלכם

Kitsune

New member
הצדק איתך

אמת, לא צריך לבוא לשם חיפוש פגמים ואני חוזר על מה שכבר אמרתי, היו קטעים נחמדים, לדבר איתו, איתה, איתם, איתן עם מי שלא יהיה. לפגוש, סדנאות וכו'... במקרה הזה אני מניח ש"על טעם ועל ריח אין להתווכח". לי לא מתאים, לאחרים כן :) .

קוואנט

New member
../images/Emo45.gif אהבתי ../images/Emo13.gif

אגיע לשם בפעם הראשונה השנה, אני מקווה שיהיה שמיייח
. ד"א, מה הגודל של המתחם הנטוריסטי? זה מקום גדול, או שמא נדחס שם כמו סרדינים?

AlteX

New member
לדעתי לא גדול ולא קטן מדי

היו רגעים שהיה כמעט ריק והיו כאלה שהיה די עמוס + תור לברז שתחתיו מתקלחים אחרי הים. תלוי ביום ושעה...

hairylee

New member
ציינת דברים שמפריעים גם לי

למרות שאני בן 21, אני עדיין מרגיש קצת גדול מדי למקום הזה עם כל התיכוניסטים שמגיעים.. לא שיש לי בעיה עם תיכוניסטים, יותר בעיה עם זה שיש כמעט אך ורק תיכוניסטים. הקטע עם השטרות של הפסטיבל גם ממש מעצבן, כאילו שהכניסה לשם לא עולה מספיק. בקשר לנשים, פחות מפריע לי מה הן מורידות ומה לא - רק שיהיו בנות! וזה ממש לא ממקום של חרמנות, פשוט הרבה יותר כיף כשיש גם בנות ולא 95% גברים. וכל אלה שנכנסים ולא מורידים כלום פשוט הורסים.. בנים וגם בנות. אני זוכר שהייתי שם, ועברו איזה 3 בנות לבושות ועשו פרצוף להראות כמה הן נגעלות.. רבאק, מה אתן שופטות אם אתן עם בגדים, ומה אתן עושות שם בכלל אם זה כזה מגעיל אתכן.. אז שורה תחתונה כן היה שם כיף, אבל אני לא חושב ששווה להגיע לפסטיבל רק בשביל החוף נודיסטים. אבל לכל מי שהולכים, תהנו!

AlteX

New member
מנסיוני אני יכול להעיד...

שאחד היתרונות של בומבמלה זה הגיוון הגדול - כל אחד יכול למצוא שם משהו שיתאים לו. אז נכון, בלי קשר לגילי ה"מופלג" (30) לא הלכתי למסיבות הטראנס ובסה"כ השתדלתי להתעלם מהמציצנים. אבל כן מצאתי שם מתחם מאוד מאוד נחמד (לא זוכר את שמו), שהיה דווקא ממש קרוב לכפר פשוטי העם, ושם העברתי את החצי השני של הזמן שלי בפסטיבל. השתתפתי בסדנאות שונות של אנרגיה, עיסוי ותנועה (דברים שאני מאוד אוהב), גם קיבלתי טיפול טווינה מדהים... בקיצור, דווקא מאוד נהנתי. אני חושב שכל אחד יכול למצוא שם משהו שהוא אוהב. עם עצמי החלטתי שלבומבמלה מספיק לבוא ליום אחד בשנה - חצי יום בפשוטי העם, חצי יום בסדנא או שתיים. השנה כנראה לא יצא בגלל תוכניות אחרות.

למעלה