(שלום)

(שלום)

יש לי שאלה, האפשרות של "קשר" באתר הרשמי... לאן מגיעה ההודעה שאני שולחת? היא מגיעה ישירות לרונה, מגיעה אחרי סינון או לא מגיעה בכלל?
והאם מישהו מכם השתמש אי פעם באפשרות הזו, וקיבל מענה? תודה ולילה הורס בריאות. אורין

dsol

New member
לא יודע לגבי המייל אבל במייספייס_../images/Emo189.gif

יש סיכוי גדול מאוד שהיא תענה לך

וואלה?

רק כשהיא און ליין? או שלהשאיר לה שם תגובה? כי יש לי שאלה קצת חופרת בקשר לשיר קסיוס שהיא הלחינה. משהו בקשר לניתוח שלה לשיר. אני לא ממש מאמינה שהיא תענה לי אבל אני רוצה לעשות כל מאמץ לנסות...

TziMHoNoa

New member
היא ענתה לי ב"קשר"

תוך שלושה-ארבעה ימים.. אני מניחה שזה מגיע ישירות אליה...

noa08128

New member
יהיה ממש מעניין אם תציגי את השאלה

ואת את התשובה אם היא ענתה לך.. גם אותי ממש מעניין מה היא חושבת על קסיוס. נועה :) אם שאלת אותה שאלה מעניינת את מוזמנת לשתף גם אותנו:) תודה

בשמחה

השאלה כפי שנשלחה לרונה במייספייס (ב"קשר" היא נשלחה אתמול, בטח עוד יותר מזעזעת): רונה, היי. אני מרגישה נורא מוזר לפנות אלייך, אבל אני בכל זאת אנסה. אני אורין. אני לומדת קולנוע בתיכון בן צבי בקריית אונו. השנה אני מביימת ומפיקה וידאו קליפ לשיר קסיוס של יונה וולך. כן, האמת היא שהשורה האחרונה של השיר לא עזבה גם אותי. הלחן של השיר כל כך יפה ומיוחד, ואני מרגישה שאני מפספסת את מה שאת כמעט צועקת. השיר קשה לי. המילים שלו מטורפות מדי, מופשטות מדי. ואני מנסה לכתוב תסריט לקליפ, ושומעת את השיר שוב ושוב, עד שנדמה לי שאני שומעת עורבים במקום גיטרות. אני יודעת שהלחנת את השיר וביצעת אותו כשהיית תלמידת תיכון, ודווקא מהסיבה הזו ממש מסקרן אותי לשאול (עד כדי כך שאני ממש שואלת): איך הבנת את השיר אז? איך דמיינת את קסיוס? האם תוכלי להסביר לי למה נתת לשיר דווקא לחן כזה? אני לא יודעת אם יהיה לך זמן לענות, אבל אם כן תשמחי אותי ותעזרי לי נורא. המון תודה, את נהדרת. אורין --- מביך.

DeepThoughts

New member
שאלה

שלחתי לה לפני יומיים בעברית וראיתי שיצא ג'יבריש (דרך מייספייס) אז אח"כ שלחתי באנגלית. אז יצא לך בסדר בעברית?

TziMHoNoa

New member
גדול!

אני גם לומדת קולנוע, בדיוק סיימנו פרויקט קליפים (אני בתור עורכת..) זה מדהים, להשתחרר מכל המגבלות שיש בקולנוע (התחלה-אמצע-סוף, אצלנו נורא מקפדים על חוקי קולנוע ברורים, מה שדי מבאס..). הקליפ פשוט נתן במה להרצת תמונות פסיכיות על המסך ואין ספק שזה הפרויקט הכי מעניין שאעשה במגמה הזו... יש לכם נושא כיתתי מסוים? ואיך זה מתחלק? בוחרים כמה תסריטים או שמפיקים הכל? ממש מעניין אותי לשמוע..

וואלה? מגניב לשמוע

אני בכיתה י', והפרויקט של כיתה י' הוא יצירת וידאוקליפ לשיר משוררים. כל אחד כותב תסריט, מתוך כל התסריטים שהוגשו המורים בוחרים חמישה. זה דווקא לימד אותי די הרבה. הרבה יותר משיעורי ספרות. לנסות להוציא תמונה מתוך שיר משוררים זה לא קל בכלל. כל העניין לא קל, בעיקר החלק הביצועי, אבל לא הגעתי אליו בכלל כי אני מרגישה שהתסריט שלי לא מספיק טוב.
אולי רונה תושיע. (גם אם לא, זה סתם יהיה מגניב שהיא תענה -_-) (ובסופשנה אני אוכל לשלוח לה את הקליפ!)

TziMHoNoa

New member
יודעת מה?

אם את צריכה עזרה במשהו (תסריט בהתחלה, ומאוחר יותר- בכל דבר אחר), אני ממש אשמח.. שלחי לי מסר אם תרצי :]

0mroosh

New member
קליפים זה נהדר, בהצלחה! :)

אחת החוויות החיוביות מהמגמה.

תודה :)

נדמה לי שבהמלך החיטוטים שלי בפורום ראיתי שאתה צלם? ו~ היא לא ענתה בינתיים (
). אני מקווה שזה באמת יגיע אליה והיא לפחות תקרא.

bזוהר

New member
את יכולה לדעת אם היא קראה

את ההודעה במייספייס.. בsent, תראי בסטטוס של ההודעה ששלחת לה, אם זה read:)

0mroosh

New member
...

אני לומד שלוש שנים קולנוע באשל-הנשיא, יש איפשהו בפורום קישור לקליפ שעשיתי, אם בקליפין עסקינן. חוצמזה, אני מצלם קצת בסטילס, מנסה

TziMHoNoa

New member
ממ.. האמת שסתם החמאתי לה

ושאלתי על paper cut, בימים שהוא היה בול מה שקורה סביבי....

Karma Killer

New member
היא עונה לי די הרבה במייספייס.

היא חמודה לאללה, אפשר אפילו לצהשאיר הודעה כשהיא אופליין והיא בד"כ חוזרת

למעלה