שלום..

ShinAkuma

New member
שלום..

התחלתי לבנות עכשיו פורטפוליו עם CONEPT ART.. אשמח לשמוע קצת ביקורת ....זה רק ההתחלה של הציור....הוא ישתנה (אני מקווה)..

j i m m y

New member
לפנים יש 'צבע', מה עם שאר האזורים

החשופים הלא-פרוותיים? (זרועות, כפות ידיים)

ShinAkuma

New member
זה רק הלייןארט....הוא יהיה צבוע

לכן אין חשיבות להצצלות שיש עכשיו....פשוט אני עובד במקביל על המחשב...וגם בעיפרון ...על הנייר...

אסף 212

New member
מגניב

מאוד אהבתי, חבל שזה ברקע אפור, קצת הורס. אבל אני בטוח שבהמשך העבודה תהיה מאוד טובה :)

ShinAkuma

New member
תודה..

חבל שאי אפשר לקבל ביקורת.. בכל אופן הנה עוד משהו שאני עובד במקביל

קצת קשה לראות

מאחר וזה שלב ביניים וכו' אבל בינתיים נראה שהצבע חזק מידי ומוריד את רמת הציור. הציור בעיפרון (שניהם) נראים טוב מאוד הדמות הגדולה עשויה מצויין, יופי של נפח וחומריות. גם לדמות הקטנה (סוג של סאטיר?) נראית מצויין. לדעתי שווה לנסות, כפתרון לצביעה, להשאיר את העיפרון ולהפוך את הצבעים להרבה יותר שקטים. אפילו שקופים. אם הכיוון נראה לך אפשר לראות כל מיני פתרונות של ציירים אחרים לצביעה דיגיטלית על קווי עיפרון. אגב, טוב לראות אותך (עבר מלא זמן)...

ShinAkuma

New member
....

כן האמת היא שהציור של ה"סאטיר" צוייר לפני משהו כמו חצי שנה....ומאז לא ממש נגעתי בו...בקשר ל"להשאיר את הקווים של העיפרון" זה צוייר בוואקום כולו..ללא עיפרון...והאמת שבציור הזה לא רציתי שהקווי המתאר ישארו...אבל אולי זה כן יותר יעבוד עם הקווים...צריך לבדוק...אני אשים את השלב הכי רחוק בציור הזה...למרות שהדמות כמעט ולא נגעתי בה...עבדתי יותר על הרקע שלו... בכלל הציור לא גמור...אבל אני אשים אותו בכל זאת.. טוב לראות גם אותך פה..כן עבר הרבה זמן..^_! שמח שלפחות מישהו נותן ביקורת...

תתק

New member
יש פה בעיה קטנה

הזוית שבה הוא נוטה קדימה והחרב הכבדה שהוא מחזיק מטים את כל המשקל קדימה, ואם הוא היה אמיתי הוא היה פשוט נופל

מיכאל ג

New member
סה"כ זה ממש יפה...

חוץ ממה ש-TTK אמר, הייתי עובד יותר על העין שלו. המיקום שלה (קצת יותר נמוך מהאף!) מוזר ומקנה לו מראה של טרול מערות ולא של בנאדם.

למעלה