שלום[:

FeLL67

New member
שלום[:

אני פלי, עוד מעט 15 מרחובות הגעתי לפורום בטעות, רציתי להכנס לפורום תיקים באפלה ותפוז עשה לי בעיות אז נכנסתי דרך עמוד הפורומים הראשי, בקטגוריה "מדב ופנטזיה" האמת שאין לי רושם טוב מנרניה ובחיים לא חשבתי להתעניין בספרים אחרים של פולמן אבל עכשיו, כבר סיימתי את הספר הראשון ו.. אין מילים

JustRain

New member
נרניה? של פולמן?!

הו לא, הוא ממש לא אוהב את זה. (חפשי בטאגים) ברוכה הבאה, אבל מומלץ לקרוא את כל הספרים לפני הכתיבה בפורום, את עלולה להתקל בספויילרים. ובכן, את *תתקלי* בספויילרים. כמובן שאין מלים! המלה היחידה שאפשר להצמיד לזה היא "מדהים"

FeLL67

New member
באמת ?

לא ידעתי
זה בסדר.. גם ככה אין לי הרבה דברים לעשות החופש הזה חוץ מלקרא ואני גם קוראת די מהר

JustRain

New member
יופי!

בכל מקרה, נרניה זה של לואיס (האיש מאחורי עליסה). "הצד האפל של נרניה" -->> http://www.filmick.co.uk/2007/03/first-look-golden-compass-footage.html אני יודעת, ההשוואה ללואיס די מתבקשת (העולמות המקבילים והכל), אבל תקראי את זה ותביני מה פולמן אומר (אין שם ספויילרים). : )

לא לא לא לא לא

קלייב סטייפלס [סי אס] לואיס כתב את נרניה, ולא את עליסה!! את עליסה כתב לואיס *קרול*, שזה בכלל שם עט.

האבק

New member
רגע, לא הבנתי....

את קוראת עכשיו את נרניה או "חומריו האפלים"? מההודעה שלך הבנתי שאת חושבת שנרניה זו סדרת ספרים של פולמן... אז - היא לא
בכל מקרה, ברוך הבא!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ובכל זאת, אני ממליצה לך להימנע מקריאה בפורום עד שתסיימי לקרוא את שני הספרים הבאים, כדי לא לקרוא ספויילרים בטעות, וכאלה

The Immortal Me

New member
ברוכבאה!../images/Emo215.gif

טוב, כפי שכולם אמרו, כנראה התבלבלת- נרניה זה ממש לא של פולמן. O: איך העזת בכלל להשוות בין שני הספרים?! תמשיכי לקרוא עד הסוף, ואם את פה, כדאי שתיזהרי מספוילרים! רוני
.

בוכה הבאה!

ממליץ לך לחזור רק אחרי קריאת כל הטרילוגיה, שלא תקבלי ספוילרים בטעות...

למעלה