שלום..

שלום..

רציתי ללמוד לרכב על סוסים, או לפחות להתנסות בחוויה, אף פעם לא יצא לי... אז אם אתם מכירים משהו באיזור רחובות, אשמח לשמוע עליו...

ווינגז

New member
יש כמה חוות באיזור../images/Emo13.gif

דבר ראשון, יש את חוות נועם בנצר סירני, שבה תוכלי לרכב בשני הסגנונות שקיימים ברכיבה, ולהחליט מה מתאים לך יותר מבחינת אופי, גישה וכיף. יש פה כמה גולשים שרוכבים שם, אני בטוחה שהם ישמחו להסביר לך קצת על החווה. בכל אופן, יש עוד כמה חוות באיזור, אבל הייתי הולכת על חוות נועם, בגלל מגוון האפשרויות שקיימות בה.
בהצלחה.

JuSt A d i

New member
יש המון חוות רק תבחרי

מבחינת סגנונות ומיקום סגנונות: רכיבה מערבית רכיבה אנגלית- קפיצות ודרסאז' יש בקיבוץ נען- ווסטרן מושב סתריה- ווסטרן בית חנן- אינגליש נראה לי נצר סירני- חוות נועם- אינגליש ווסטרן קידרון- חוות רועי לשם- אינגליש קידרון- חוות גאיה- ווסטרן כנות- אינגליש כפר אביב- החווה של ליאת מקווה שלא פיספסתי כמה בדרך

תודה רבה על העזרה...

אני אנסה את שניהם, למרות שרכיבה מערבית נשמעת יותר מהנה

שירלי317

New member
אישית

אני ממליצה להתחיל מהאינגליש שיוצר ישיבה נכונה ומדוייקת יותר. (במיוחד בגילאי נוער ומבוגרים) ואחרי זמן מה לעבור למה שיותר מוצא חן. אינגליש לאו דווקא אומר קפיצות. ואגב, יש גם את תלמי מנשה שזה לא יותר מדי רחוק מרחובות. והחווה של ליאת בכפר אביב (גדרות) היא חוות אינגליש. אם תגידי מרחק וכיוון מועדף, אני אוכל להמליץ לך ולתת לך פרטים במסרים בשמחה.

למעלה