שלום

trillian

New member
שלום

אני בת 17 ויש לי פסוריאזיס בערך מגיל 13. הוא לא חמור במיוחד, והוא אפילו כמעט ונעלם לי לפני שנתיים, אבל עכשיו זה החמיר. בתקווה שיהיה טוף. ותתחדשו על הפורום החדש ובהצלחה!

שלום!

ברוכה הבאה לפורום!! אני צליל ואני אחת ממנהלות הפורום הזה. יש עוד מנהלת אחת שקוראים לה הילה והיא בת 17 תפני אליה לשאלות ואם את רוצה גם אליי. אני פונה לידים מגילי 11 ומטה והילה מגילה 17 ומעלה אז כדאי לך יותר לפנות אליה. ממני,צליל!

hilla m

New member
שלום שלום ../images/Emo24.gif

אז אני הילה, כמו שצליל הציגה. ואפשר להגיד שמצבנו דומה, אני גם בת 17 וגם אצלי מחמיר עכשיו.. אני אשמח לדעת מאיפה את, ואיך את מטפלת... הילה.

קישקוש

New member
גם אני חדשה (פה).. ../images/Emo104.gif

איזה יופי! סחטיין על הפורום, וכל הכבוד למנהלות הצעירות! אני אמנם קצת גדולה בשביל להיכנס לקטגורית ה´צעירים´, אבל 23 זה לא כ-זה נורא, נכון? :)) אני בטוחה שתסלחו לי. ובכן- גם לי כנראה יש פסוריאזיס. ז"א- אף פעם לא בדקתי במעבדה, אבל רופאת העור אמרה שזה זה, וגם לאבא שלי ולאחי ולבן דוד שלי יש את זה.. ה´מצב´ שלי הוא לא נוראי בכלל, ורק מי שרואה את כף רגלי הימנית יכול לחשוד במשהו. ע"פ הקישור לאתר שנתתן, וע"פ ההגדרות שלהם- כנראה שיש לי את הסוג הוולגריס. התחביב שלי הוא לשבת דקות ארוכות ולקלף אותו... למרות שאני יודעת שזה לא חיובי במיוחד :))) ) בכולופן- בתור תמיכה אני משערת שאני לא יכולה לעזור כ"כ, כי לא נתקלתי בקשיים מיוחדים. (זה התחיל בסביבות גיל 12, אבל בצורה מאד קלה, ולא מטרידה במיוחד. רק בשנים האחרונות זה התחיל להציק קצת.) וגם- אני לא יכולה להמליץ על שום טיפול, כי לאחי כלום לא עוזר.. (יש לו הרבה יותר חמור משלי..) אבל- אם אוכל להועיל במשהו- אני אשמח :)) שיהיה חג עצמאות שמייח לכולנו!

trillian

New member
אני מנתניה

ויש לי מן משחה כזו, שהיא יחסית יקרה כי היא לא בסל התרופות. בהתחלה היא ממש עזרה לי, אבל עכשיו נראה לי שהעור שלי כבר התרגל אליה. או שסתם אני מתעצלת :) בכל אופן, קוראים למשחה Curatoderm, ועד כמה שאני יודעת, צריך מרשם רופא בשבילה (למרות שבגלל שקניתי אותה כבר מלא פעמים, הרוקח מביא לי אותה בכל מקרה).

למעלה