שלום!

שני12321

New member
שלום!

בס"ד. שלום לכולם! כמו שכבר בטח הספקתם לנחש, קוראים לי שני, אני בת 14.8 וזו הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום.. מעריצת שייגעצ לשעבר.. כמו כל האנשים שאוהבים את שייגעצ גם אני הייתי חוזרת מהלימודים המפרכים ושומעת שייגעצ, הייתי ממש אוהבת את המוזיקה שהם עשו. עד שיום אחד פשוט הבנתי שהדבר היחיד שמאפיין את המוזיקה של שייגעצ זה דיכאון , ואני-שונאת דיכאון מושבעת פשוט הפסקתי לשמוע אותם.. כאילו ברצינות, למי אכפת שיש מישהי שזרקה את החבר שלה ועכשיו מרוב כעס הוא קורא לה כלבה.. אני מבינה שבנאדם יוצר צריך לגרום לרגשות שלו לצאת כדי לכתוב שיר, אבל 2 אלבומים שכל התוכן שלהם זה דיכאון (את השלישי לא שמעתי), כמעט בכל שיר שלהם יש איזשהם רמזים או אפילו אמירות ברורות על מישהי שזרקה מישהו.. לעזאזל!!!!! זה לא מעניין!!!! המוזיקה, כלומר הלחנים של השירים ששיגעצ עושים היא אדירה!!! אבל כשמסתכלים על המילים-שתופסים חלק גדול בשיר זה פשוט הורס הכל, וחבל! אני בטוחה שאם היה להם תוכן קצת יותר ענייני הרבה יותר אנשים היו שומעים אותם.. אשמח לקבל תגובות, שני.

ססילייה

New member
O_____________________O

יש סוג של היגיון במה שאת טוענת פה. אבל תשימי לב שייגעצ הגיעה לתודעה מסויימת וגבוהה בזמן האחרון בגלל ה"דיכאון" הזה. חוץ מזה..לא מוצא חן בעינייך, אל תשמעי. וזה שיפתח פה דיון על זה יעזור במשהו?
אם כן, וואלה יופי. שתיהי לי בריאה. יום טוב.

שני12321

New member
אני שמה לב ששיגעצ מתפתחים..

בס"ד. אבל אני לא חושבת שהם ימשיכו להתפתח עוד הרבה זמן, הדיכאון שלהם יתחיל להימאס על אנשים מתישהו.. איזה נחמד שזו הפעם הראשונה שאני כותבת כאן וכבר מקבלים אותי בסבר פנים יפות, פשוט מקסים! אני מאמינה שאם תתייחסי לאנשים בקצת יותר נחמדות יצא לך מזה משהו.. תחשבי על זה.. שבת שלום!

ססילייה

New member
יפה ששמת לב שהם מתפתחים!

קצת קשה שלא
בכל אופן, זה לא בהכרח דיכאון.כמו שאביגיל אמרה אנשים חווים דברים כאלה וקל להם להזדהות עם הטקסטים. את אומרת את זה כאילו הטקסטים הם דיכאוניים על סף מוות.והם לא. נכון, אם תחפרי טוב טוב יש בהם מעט באסה, אבל לא ברמה שאת מציגה את זה. אוי חומד, את באמת רוצה להכנס איתי עכשיו לדפוסי נחמדות? תחשבי על זה.. שבת שלום

dsol

New member
מץפץחים למה ?! לקופים ?_../images/Emo189.gif

איזו התפתחות אתם רואים בדיוק ?! אני רואה רק התדרדרות....

dsol

New member
../images/Emo122.gifמתפתחים_../images/Emo189.gif

כנראה שגם אני צריך להתפתח קצת
אבל לא כמו שייגעצ

ססילייה

New member
נו הכוונה שהם מגיעים למודעות

גבוהה יותר מפעם. לפי דעתך זו הדרדרות. יחסית למודעות של פעם, זו התקדמות אדירה. לא?

dsol

New member
מודעות כן... רמה של מוזיקה לא_../images/Emo189.gif

גוטשה

New member
אוי אוי אוי

הרעיון הוא שכולנו חווים את הדברים האלה, ובגלל זה גם קל לנו להזדהות.

שני12321

New member
בדיוק..

בס"ד. זה נכון, אבל 2 אלבומים שכולם דיכאון (שוב..את השלישי לא שמעתי), זה לא קצת מוגזם?! איפה האופטימיות שלהם, יש חיים מעבר לדיכאון.. אז נכון שהמדינה שלנו היא המדינה שהכי קל לכתוב בה שירי דיכאון כי תמיד יש על מה, אבל דווקא בגלל זה לא כדאי לכתוב שירים קצת יותר אופטימיים? זו המוזיקה שלהם, וברור לי שאני לא יכולה להגיד להם מה לעשות אבל בתור מעריצים שלהם לא מפריע לכם שיש להם 2 אלבומים מלאים בדיכאון? אני כבר כתבתי ואני כותבת שוב, הם מוכשרים בטירוף!!! הקול של הסולן שלהם והלחנים שהם עושים זה פשוט אדיר, אבל מה עם המילים, אין הרבה שבאמת חושבים על המילים..

סמויה אבל אני רוצה להגיד לך משהו,

זה שאת חושבת שזה לא טוב שהם כותבים על דיכאון אז אחלה. אבל זה מה שיובל מרגיש או.קיי? ואם הוא לא מרגיש שמחה ואופטימיות אז הוא לא כותב על זה. אם הוא מתמקד כרגע בפרידה מחברה אז על זה הוא כותב, זה שזה הרבה זה ממש לא משנה. לכי תנסי לשנות את הרגשות שלו? לא. אז באמת, למה את מצפה שיקבלו אותך יפה? את בעצם אומרת "בואו נשנה את הבן אדם שיכתוב קצת על אופטימיות בשביל שלי יהיה כיף לשמוע אותם ויהיה לי יותר נחמד" אז לא, את לא יכולה. ואם הוא רוצה לכתוב על זה וזה מה שהוא מרגיש, כך זה יהיה. אין לך אפשרות לשנות את זה, וכמו שאמרו פשוט אל תשמעי אותם. וחוץ מזה, אם יובל יותר מתחבר לרגש העצוב ופחות לאופטימיות אז זה הוא, חוץ מזה שהוא באמת מלא חוש הומור. אז באמת, זה קצת טיפשי הטענה שלך אבל שיהיה. יום טוב.

ססילייה

New member
דיי, אל תצאו עליה.

היא תגיד שאנחנו לא נחמדים. ומה שבעצם קורה זה שאנחנו לא מסכימים עם הדעה שלה.

למעלה