אם תשאל לדעתי:
המצב בו אתה נמצא דורש הכוונה מקצועית וחיצונית. האם שקלת טיפול פסיכולוגי? הרבה אנשים נרתעים רק מהמילים עצמן, כי הם ישר מדמיינים אישה בת 50, שיושבת בשיכול רגליים ושואלת "ואיך זה גורם לך להרגיש?" - אך זה לא תמיד כך. יש סוגי טיפולים שהם קצרים, ממוקדים בהווה, ויכולים לעזור לך פלאות בהבנת המצב שלך והדרך לצאת ממנו [הניסיון שלי עם פסיכותרפיה מוגבל לספרי הלימוד, אני ממליץ שתבדוק על שיטת טיפול בשם CBT. הם אמנם מפורסמים בטיפול המוצלח בפוביות וחרדות, אבל אני יודע ששיטת הטיפול שלהם היא קצרת-מועד וממוקדת. אני מניח שגם טיפולים "קלאסיים" (אך לא פסיכודינמיים, מהם הייתי מתרחק) יכולים להציע משהו קצר-מועד שכן מטפלים אינם מגבילים את עצמם לשיטת טיפול אחת אלא מתאימים אותה לפי המטופל. תנסה לראות מה יש לקופת החולים שלך להציע, או אם חברים קרובים יכולים להמליץ לך]. דע שארומתרפיה תוכל לעזור לך בסימפטומים (בלחץ, בחרדה, באי-השקט) אך לא לרפא את הגורם (ולכן ההמלצה לנסות טיפול פסיכולוגי). כיוון שהטיפול בסימפטומים הוא מורכב, ולא כולל "רק" תערובת למבער וזהו [משהו שגם ידיים לא מנוסות יכולות לעשות,] אולי יאכזב אותך, אבל אם אתה מעוניין לפנות לארומתרפיה, הייתי ממליץ לך ללכת לאדם מוסמך בזה. הוא יוכל להעניק לך טיפול רחב יותר, מקצועי יותר, לחסוך ממך כאבי ראש ואף גרימת נזק בטעות.