שלום

nitaig

New member
שלום

כל הכבוד על הפורום! יש לנו אתר שהוא www.manoa.org.il ויש לו מטרות מרובות אך אנחנו רוצים לשווק אותו לבני נוער! איך אנחנו משווקים אותו?? פשוט נכנסים לפורומים ואומרים שיש לנו את האתר??? עשנו גם פלייר אינטנטי לשיכנוע רק שאנחנו לא כל כך מצליחים שאנשים באמת יילחצו על הכפתור בכדי להכנס לאתר. אם תוכלו לעזור לי אשמח מאד!!! אגב הפלייר: http://www.manoa.org.il/flayer.asp

Helen15

New member
אני חושבת, בתור נערה,

שפשוט צריך לעשות פירסום ממוקד, לפרסם באתרי נוער, אתרים שידוע שהרבה נערים נכנסים אליו יום-יום, פורומים של נערים, וכו'... ואת הפלייר אולי לעשות יותר קטן... שיהיה יותר ממקוד ויותר נוח לקרוא, פירסומת צריכה להיות קצרה וקולעת, כי אם לא, אנשים לא ישבו לקרוא את זה...

nitaig

New member
תודה....

תודה!! הבעיה היא למצוא את האתרים האלה! תודה על ההערות אני אקח אותם לתשומת ליבי! אגב את מוזמנת גם להשתתף באתר!

Helen15

New member
זה ממש לא בעיה,

אם אתה רוצה שאני אשלח לך קישורים לפורומים ואתרים שפעילים שם הרבה בני נוער, פנה אליי במסרים ואשמח לעזור

lerontal

New member
שלום

מזל טוב על האתר החדש. כמה הערות לגבי הפלייר דוקא, הוא מאד גדול קודם כל, אתם צריכים לעשות פלייר ללא גלילה, זה לא נראה טוב, כמו כן נסו לשמור על קו אחיד עם האתר, הפלייר יותר דומה למשהו מאד רטרו ומיושן והאתר הרבה יותר חדשני עיצובית. מסרים קצרים וקולעים ולא מגילות אסתר, פנה לבני נוער ושאל לדעתם, זו הדרך הכי נכונה, זה נקרא קבוצת מיקוד ושם תקבל את התשובות. בהצלחה

למעלה