שלום!!!

שלום!!!

טוב, אז אחרי קריאה של כמה עשרות מההודעות הכתובות פה התמלאתי מצב רוח טוב. נכון שזה לא יפה להגיד אבל פתאום אני כל כך רזה... רק מידה 44
עדיין, מרחק ההשלמה שלי עם עצמי הוא נורא גדול, והלוואי שיכלתי, כמוכן, להסתובב עם משקל של 100 פלוס ולהיות מרוצה מעצמי. אבל שאלה קטנה כן יש לי, אתן לא מרגישות רע מבחינה גופנית? אתן לא מתעייפות נורא מהר מהליכה, טיפוס במדרגות וכלל פעילות שדורשת טיפה מאמץ? עד לפני חצי שנה שקלתי 12 קילו יותר ממה שאני עכשיו וההרגשה הגופנית שלי הייתה ממש גרועה, היום אני אמנם לא אטלתית אבל מרגישה הרבה יותר טוב... טוב סליחה, נסחפתי. תמשיכו להינות ולאכול כמה שאתן רוצות (אוף גם אני רוצה)ותראו לעולם מה זה גוף
|

אביטל +

New member
הרגשה פיזית

ההרגשה הפיזית אינה קשורה בהכרח למשקל שלך. זה קשור הרבה יותר לרמת הפעילות שלך, מי שפעיל גופנית ומקפיד על זה ירגיש טוב גם אם לא יירד במשקל. לרוב עודף משקל מתקשר להרגשה פיזית רעה כי אנשים שמנים לרוב אינם פעילים פיזית באופן מספיק. וברגע שהם עושים משהו הם לרוב מרגישים יותר טוב וגם מרזים.

DREAM111

New member
הרגשה פיזית

אני בטוחה שזה מאוד תלוי בכל אחד ואחד. אני לא ספורטאית וממש לא אתלטית אבל כן מה לעשות מאוד גמישה ומדרגות בשבילי זו לא כזו בעיה. אז שוב כל אחד ויכולתו הוא ואין קשר בין הדברים.

למעלה