שלום,

שלום,

נכנסתי לפורום הזה רק היום בפעם הראשונה, בהתחלה לא חשבתי שאני יכולה לכתוב לכן משהו בגלל ממה שקראתי אתן הפלתן בחודשים מתקדמים יותר של ההריון, ולעומת זאת לי היתה הפלה בשבוע 8 כך שרק התחלתי לקלוט שאני בהריון וכבר הייתי צריכה לקלוט שאני כבר לא.. אני אפילו לא יודעת למה אני כותבת לכן, אני הייתי רק בהתחלה, אבל אתן,כבר הרגשתן והתחברתם, אני מאחלת לכן מכל ליבי בריאות ואושר מיכל יצא לי הודעה קצת מבולבלת...

danaziv

New member
נמצאת במקום שלך

גם לי היתה הפלה בשבועות ראשוניים, בשבוע ה-10, אבל אני לא חושבת שזה משנה, כמובן שבחודשים מתקדמים מתחברים יותר לעובר ולהריון אבל גם אני כבר התחלתי לחלום עליו על איך שיראה וממש להתחבר לכל העיניין הזה ,ולי אישית מאוד קשה ,הכאב הוא כאב של אובדן בכל מקרה. אז את יכולה להרגיש בנוח לכתוב.

karen01

New member
יש מקום לכולן...

הי מיכל, את בטח שלא צריכה להתנצל! כל אחת עם הכאב שלה, ואין כאן ציונים מי הכי מסכנה, או תנאי קבלה של שבוע מסוים. יש לי חברה שעברה את ההפלה בגיל הריון מוקדם ממני ב-8 שבועות, ותאמיני לי שאנחנו לגמרי באותו הכאב. מאחלת גם לך רק טוב, ושהשם שלך בתפוז ישתנה מהר!

קטיה 007

New member
אין שבוע להקשרות..

אני לא חושבת שאני הספקתי להקשר יותר ממך. אין חוק שקובע מתי להקשר ומתי לא כל שיכולתי לבקש הוא שלא נצטרך להפרד באף שבוע..

למעלה