שלום!

moniment

New member
שלום!

היי... טוב. אז גם אני חולה בפסוריאזס (אחרת למה שאהיה כאן...
).האמת היא שלא כל הרופאים בטוחים שזה מה שיש לי, אבל חושדים. אני חולה בזה מגיל....5, (עכשיו אני בת 17). זה לא מפירע לי ואף פעם לא הפריע. רק שזה לא כל-כך יפה.... וזהו. רק רציתי לספר קצת על עצמי, ואני שמחה לקיום הפורום הזה...

hilla m

New member
היי מונימנט ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

קודם כל אני שמחה שבאת לכאן.. כדאי שתפני לעוד רופאים כי אצלי גם בהתחלה לא ידעו לאבחן את זה בתור פסוריאזיס.. אני שמחה שזה לא מפריע לך.. הילה

moniment

New member
שלום...

טוב. דבר ראשון השם שלי הוא יהודית, פשוט היה לי בעיה עם הכינויים. דבר שני הפסוריאזס נמצא אצלי על הברכיים והמרפקים. חוץ מזה רציתי לשאול. המחלה אף פעם לא נראתה לי כזאת רצינית, והנה אני רואה שפתחו לה שני פורומים ויש טיפולים בבית-חולים. השאלה היא למה?

hilla m

New member
בלי להלחיץ....

מסתבר שזה רציני משחשבת, אבל לא אצל כולם... יש אנשים שמגיעים למצבים שבסיוט הכי גרוע שלך לא חלמת עליהם... כמו מצבים של 60 אחוז פלוס נגעים על הגוף... אצלי המצב נחשב לחמור כי יש לי נגעים לא כל כך רציניים וגם על הפנים... מקווה שלא אצלך, אצלי לקח המון זמן עד שהגעתי למצב שלי היום, אני באמת לא רוצה להלחיץ אותך וגם יכול להיות שתמיד אצלך ישאר כמו עכשיו, אבל דעי שלמדתי המון מהמחלה על עצמי ועל החיים. בהצלחה לך... הילה.

hilla m

New member
אני שמחה שזה מסקרן אותך אבל...../images/Emo12.gif

זה לא משהו שקל להסביר... קודם כל הכרתי את העולם שמאחורי המחשב, את יכולה להבין למה. דבר שני, כשאת עוסקת כל היום בלטפל בעצמך, אם זה נפשית או פיזית (אני מדברת על הדרך להתמודד עם לחצים ולדעת לקחת את הדברים בקלות ולמרוח משחות כל היום ולשמור על הסטטיקה בצורה אובססיבית) את בהחלט לומדת להעריך את הגוף ואת החיים בצורה לא רגילה. מעבר לזה, כשאת סובלת ממחלה את מעריכה יותר את הדברים החיוביים שבך.... הילה.

moniment

New member
היי הילה.../images/Emo24.gif

טוב, אז דבר ראשון כל הכבוד שאת מתמודדת עם המחלה הזאת. אף אחד אף פעם לא אמר לי שזה יכול להיות כזה רציני..... אז תודה. ואני אקח את זה לתשומת

למעלה