שלום

Yali08

New member
שלום

אני בד"כ לא קוראת ג'ורנלים אבל במקרה הגיע לידי אתמול עיתון לאישה ומשכה מאוד את תשומת ליבי וגם הפתיעה אותי הכותרת על אנשים שמעדיפים לחיות בלי סקס. חשבתי בלבי " סוף סוף" וקראתי את הכתבה. נורא שמחתי לגלות שזו תופעה שכיחה וקיימת, כי מזה כמה שנים חשבתי שמשהו אצלי מאוד חריג ולא תקין וכך גם ניסיתי ואני עדיין מנסה להפנים את הרעיון של לחיות בגפי (למרות שזה נשמע לי נורא נורא מדכא כי אני טיפוס די חברתי)על מנת למנוע עוגמות נפש מבן זוג שיקלע למערכת יחסים עם מישהי שממש לא נלהבת מהעניין בד"כ, וכמובן, למנוע עוגמות נפש גם מעצמי(וכל זה על סמך ניסיון שצברתי בעבר...) מנסה למצוא את "דרך המלך" בתחום ושמחתי לראות שיש עוד אנשים כאלה חוץ ממני. זה די מעודד. אז יום/לילה (תלוי מתי קוראים) טוב לכולם.

Limbonic Art

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo135.gif

א-מיניות זה לא הדבר הכי שכיח בעולם, בוודאי שמת לב לזה לבד
אך עדיין כמובן קיימת! בנוגע למערכת יחסים, את לא חייבת לחיות בגפך, את יכולה למצוא א-מיני שמעוניין במערכת יחסים כמוך! ובתור התחלה את מוזמנת לפרסם מודעה בלוחות למעלה בסרגל הכחול

korpiklaani

New member
ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

כמו שכבר כתבו לך , אל תאלצי את עצמך דברים שאת לא רוצה <לחיות לבד> נסי לחפש מישהו כמוך, את לא לבד!

P i s g a

New member
אני רוצה גם

הי אני סטודנטית בת 25 ממרכז הארץ גם אני קראתי את הכתבה בלאישה ומאוד שמחתי לשמוע שיש עם מי לדבר. מצד אחד אני בהחלט נמשכת לגברים ונהנית ממגע ומאינטימיות ולא רוצה לחיות לבד.אבל מצד שני אני בתולה כי סקס בעיניי זה כואב,לא כיף,מלוכלך וסתמי.אני גם לא רוצה ללדת -מה שמנטרל מזה גם את המטרה המקורית. עד עכשיו אני מקפידה לנהל מערכות יחסים קצרות-בד"כ עד שנמאס לבן הזוג שאני 'משחקת משחקים' / 'מפחדת' ועוד שלל הגדרות ממש לא קולעות של התנהגותי. אם ממש בא לי להשקיע אני עושה מין אוראלי (שזה מגעיל עוד יותר,אבל לפחות לא כואב וקיים בזה אתגר כלשהו.) אבל גם מזה נמאס לי-גם כי רוב הגברים לא מסתפקים בזה,גם כי זה מדכא לי את המשיכה לחלוטין,גם כי אני כבר לא יכולה לסבול את הריח והטעם וההשפלה,ובעיקר בגלל שקראתי שזה עלול לגרום לסרטן. בקיצור-זו אני בשלב זה של חיי .כבר לא נראה לי שאני אשתנה. אני שמחה שיש עוד (גם אם מעט) אנשים כמוני

שימי לב שאם זה כואב, יכול להיות שיש שם גם בעיה פיזית. אבל אמרת שזה לא רק כואב אלא גם סתמי ולא כיף, אז כנראה שזה לא רק עניין פיזי
אולי כדאי לך לנסות להכיר בנים א-מיניים. יש א-מיניים שאוהבים לגעת ולהתקרב, כל עוד החלקים בגוף שמשמשים לניקוי רעלים לא מחלטרים בעבודות אחרות, אם את יודעת למה אני מתכוונת

נקודת

New member
את כותבת "בדר"כ"

והבנתי שמגדירים פה רק על ע"פ 100% ..:).. גם אני מהבדר"כיות

P i s g a

New member
מה לעשות?

מאפיינים של בני אדם הם מאוד מורכבים ודינמיים,מעל להגדרות.

ההגדרה גמישה בתחום הזה

ב AVEN מגדירים א-מיניות כמצב בו אין משיכה מינית לאחרים, או שיש מעט מאוד. אם יש אנשים שחולקים על ההגדרה הם מוזמנים, לי עדיין קשה לשפוט את המצב הזה, ולכן קשה להחליט אם כדאי להגדיר רק ע"פ 100%. כשיגדירו אותנו טוב יותר מבחינה רפואית מדעית, או לפחות כשתהיה מוסכמה חברתית יותר ברורה, נוכל לדעת אם לכלול רק את ה 100% או לא. אגב, היו כמה אנשים בחו"ל שלקחו את ההגדרה של ה 100% לקיצוניות והחליטו שלא רק שאדם הוא א-מיני אם הוא לא נמשך כלל, אם הוא אי פעם שכב עם מישהו, גם מסקרנות או לפני שידע שהוא כזה, הוא לא א-מיני לטענתם. אם הוא אי פעם הרגיש דבר מיני, או נגע בעצמו, הוא לא א-מיני מבחינתם. אחר כך הם קראו לזה נונליבידואיזם. כשהיה להם אתר, הוא היה מעוצב עם תמונות סקסיות של אחת מהם.

את לא חייבת לחיות בגפך, אם את מעדיפה לחיות ללא בן או בת זוג. אפשר לחיות עם חברים בתור שותפים. הכרתי לפני כמה שנים אשה בת ארבעים ומשהו שחיה עם שותפה שהיא אפילו לא חברה שלה, פשוט אחת שחיפשה שותפה. לא יודעת מה הנטיות המיניות או הרומנטיות של שתיהן, אבל הן חיות ללא בני זוג ולא חיות לבדן. אם את רוצה בן זוג, את יכולה מלכתחילה לחפש מישהו א-מיני. ברוכה הבאה!

P i s g a

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

בדיוק בגלל מה שאת מעלה פה שמחתי לגלות שאני לא היחידה שמרגישה כך

למעלה