שלום

שלום

היי לכם מה שלומכם? שמי יעל אני במקרה נכנסתי לפה. אני אומנם לא חירשת כמו שהבנתי שרוב מי שפה כן? טוב אז ככה..אני כבר כבר הייתי פעמיים לצד חירשים. פעם אחת בתנועת הנוער שלי (ננוער לנוער) לפני 3 שנים (אני בת 20) בסביבות חנוכה למדנו לשיר בשפת הסימנים שיר די מסובך (אני לא זוכרת מהו) וזה מאוד סיפק אותי.ולמדתי אפילו לומר את שמי. פעם שנייה הייתה שלבסיס שלי הגיעו גדנע"ים חירשים. (אני נמצאת בבסיס גדנ"ע) וזה היה פשוט מדהים לראות אותם משתלבים בצורה יפה. ואפילו דיברתי עם החונכת (נדמה לי) שלהם. ו"דיברתי" שם עם אחד הילדים והיא הסבירה להם שאני יודעת לומר את שמי אז הוא ביקש ממני לומר לו. אז זהו אני מאוד הייתי מסופקת משני המקרים האלו. אז זהו...יאללה ביי

Catty

New member
דבר אחד

לא כולנו חירשים... הרבה שומעים מחשיבים את כל כבדי השמיעה כחרשים.

Motti M 17

New member
היי "מישהי בלי שם"...

כמה נחמד שמישהו מתעניין בנו... קוראים לי מוטי ואני כבד שמיעה בן 18... השנה הייתי אמור לצאת לגדנ"ע עם השכבה אבל פיספסתי את זה בגלל שהייתי צריך להיות בבר מצווה של אחי... אגב, אני לומד בבהי"ס רגיל... חברים שלי סיפרו לי שהיה ממש סבבה והם מאוד נהנו... גם המורים בעיקר לראות את הילדים כל כך ממושמעים פתאום... אשמח לשמוע ממך...

המרחפת

New member
אם אתה רוצה בכל זאת

לעבור את החווי"ה של הגדנ"ע, שמעתי היום מהמד"נית במקום בו אני מתנדבת שיש קורסי גדנ"ע בחופש הגדול, למי שרוצה לקבל גדנ"ע+. לי זה נשמע רעיון ממש נחמד, בעיקר כי זו חוויה מאד גדולה.

Catty

New member
האם זה רק

לי"אלפיקים ויודבטניקים או שזה מתאים גם לטטניקים\יודניקים (נודניקים?)

המרחפת

New member
זה מיועד

למסיימי כיתות י´ וי"א. גם לכיתות י"ב, אבל די ברור שהביקוש מצידם יהיה יותר נמוך, כי אחרי כמה חודשים הם ממילא בדבר האמיתי, ומנסים לנצל את הזמן לדברים אחרים.

למעלה