אפרוח של מה.?? תרנגולת? אפרוחים צריכים אוכל + חום לפחות בחודש וחצי הראושנים! ואוכל מתאים! זה מאוד חשוב להם אחרת לא ישרדו! אצלי יש מלא אפרוחים ועד עכשיו אין אף נחש!! תפו תפו תפו~!!! חשוב לתת לו תערובת אפרוחים ואם את אומרת שהוא חלש לתת לו ביצה קשה מרוסקת או מגורדת ...מלפפונים מגורדים ומים נקיים כל היום!! ומנורה של 40W דלוקה 24 שעות!! אחרת לא ישרוד! לעוד עזרה אמשח לעזור!!
זה לא אפרוח, זה יותר בכיוון של גוזל. אין עליו כלום, לא נוצות לא שום דבר והוא בקושי זז...כנראה נולד לפני הזמן. אמרו לנו להביא לו עיסת לחם עם מים ושמנו אותו בקופסה...
אז גם גוזל צריך חימום! + דיסה כזאת אם זה של יונה אז להאכיל בזרעים טחונים עם מים כזאת שתראה כמו דייסה ולא תהיה קשה! לח רטוב ובעזרת היד להאכיל אותו הוא יתרגל ממש טוב! הייתי מחפש את הקן של ההורים ושם אותו בחזרה!! .....לא ידוע אם הוא בכלל נפגע מהנפילנ או לא!
לפני כמה זמן אני וחברה שלי מצאנו גוזל של יונה ממש קטן עם פלומה ואני והיא טיפלנו בו בבית שלה ואחרי יום הוא מת.... באמת הכי טוב זה להחזיר אותו לקן ככה גם הוטרינרית אמרה לנו, אנחנו לא מצאנו את הקן אבל אם את יודעת איפה הקן שלו אז כדאי להחזיר אותו...רק ככה הוא ישרוד. בהצלחה!