שלום!

FenifoX

New member
שלום!

אחותי מצאה אפרוח ברחוב שרק בקע מהביצה. הוא נורא חלש וקטן... השאלה שלי האם יש סכנה שהוא מעביר מחלות כאלה ואחרות?... ולגבי נחשים, הוא מושך אותם? תודה.

אפרוח של מה?

אפרוח של מה.?? תרנגולת? אפרוחים צריכים אוכל + חום לפחות בחודש וחצי הראושנים! ואוכל מתאים! זה מאוד חשוב להם אחרת לא ישרדו! אצלי יש מלא אפרוחים ועד עכשיו אין אף נחש!! תפו תפו תפו~!!! חשוב לתת לו תערובת אפרוחים ואם את אומרת שהוא חלש לתת לו ביצה קשה מרוסקת או מגורדת ...מלפפונים מגורדים ומים נקיים כל היום!! ומנורה של 40W דלוקה 24 שעות!! אחרת לא ישרוד! לעוד עזרה אמשח לעזור!!

FenifoX

New member
זהו כנראה לא הגדרתי נכון

זה לא אפרוח, זה יותר בכיוון של גוזל. אין עליו כלום, לא נוצות לא שום דבר והוא בקושי זז...כנראה נולד לפני הזמן. אמרו לנו להביא לו עיסת לחם עם מים ושמנו אותו בקופסה...

אהה..

אז גם גוזל צריך חימום! + דיסה כזאת אם זה של יונה אז להאכיל בזרעים טחונים עם מים כזאת שתראה כמו דייסה ולא תהיה קשה! לח רטוב ובעזרת היד להאכיל אותו הוא יתרגל ממש טוב! הייתי מחפש את הקן של ההורים ושם אותו בחזרה!! .....לא ידוע אם הוא בכלל נפגע מהנפילנ או לא!

haley

New member
בהצלחה בטיפול בגוזל, רק

אל תפתחי ציפיות ואל תיקשרי אליו, אפילו שהוא בטח נורא חמוד... אין כמעט סיכוי להציל גוזלים כל כך קטנים, הסיכויים שהוא ישרוד ממש שואפים לאפס..מניסיון...
בהצלחה בכל מקרה כמובן...

אני גם מצאתי גוזל....

לפני כמה זמן אני וחברה שלי מצאנו גוזל של יונה ממש קטן עם פלומה ואני והיא טיפלנו בו בבית שלה ואחרי יום הוא מת.... באמת הכי טוב זה להחזיר אותו לקן ככה גם הוטרינרית אמרה לנו, אנחנו לא מצאנו את הקן אבל אם את יודעת איפה הקן שלו אז כדאי להחזיר אותו...רק ככה הוא ישרוד. בהצלחה!

haley

New member
אולי יש לך ניסיון

ותנאים מתאימים לגידול גוזלים מגיל 0, שלרוב האנשים אין...מהתנסות אישית שלי, אין כל כך סיכוי, מת אצלי יותר מגוזל אחד שניסיתי להציל...

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo45.gif

רק לאנשים שיש להם ציוד מוכן מראש ויודעים לטפל בגוזל מגיל יום יש סיכוי, וגם לא הכי גבוה.. ככה סתם לאנשים שמצאו גוזל ולא יודעים לטפל, אין ממש סיכוי.

אבל הוא מת בסוף

אחרי יום...
אפילו שקמנו בלילה כל שעתיים שלוש להאכיל אותו...

למעלה