שלום.....

טלי111

New member
שלום.....

יש פה מישהו שיכול לתת לי פרטים על: מדריכת בקרת לוחמה אלקטרונית מדריכת הפעלת מערכות בקרת אש מדריכת הפעלת מערכות שליטה ובקרה האם הם שווים??? קשה להתקבל???? מה בעצם עושים בהם???? כל מידע ממש יעזור!!!!!
טלי

טלי111

New member
מה, אף אחד לא יודע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נו, שמישהו יעזור לי!!! אפילו הפרט הכי פיצפון ממש ממש יעזור!!!! זה ממש דחוף לי!!
טלי

staarlight

New member
כן - הם שווים!

התפקידים האלה מתבצעים על הסטי"ל וזה כבר אמור להגיד לך משהו... אני רציתי להתקבל למדריכת בקרת לוחמה אלקטרונית, אבל בסוף זה לא יצא (אני הולכת למשהו אחר), אז אין לי מושג אם קשה להתקבל או לא, אבל אם את רוצה - תנסי, כי זה אחלה תפקיד... (8 חודשים קורס, מתוכם את חודש שלם על הסטי"ל...) עוד לא קיבלת מנילה וחוברת הסברה?

טלי111

New member
קבלתי ממזמן......

אבל כפי שאת בטח יודעת, החוברת לא מספקת שום מידע....

staarlight

New member
נכון...

זה גם נכון, אבל תמונה כללית את כן יכולה לקבל מהחוברת, ולפי מה שאני הבנתי מהרבה אנשים - אלה תפקידים ממש שווים! קיבלת לזה זימונים?

טלי111

New member
אהההם... לא ממש קיבלתי לזה זימון...

אבל אני יכולה לסדר לעצמי זימון....... את מכירה אנשים שיודעים על זה משהו???? אם כן יש לי מלא מלא שאלות......... בעיקר בקשר למיונים......
טלי

טלי111

New member
מי היה בגיבוש לטילים/דבורים????

כתוב באתר של חיל הים שבשביל להיות מדריכת לחימה ימית (בקרת לוחמה אלקטרונית/הפעלת מערכות בקרת אש/הפעלת בערכות שליטה ובקרה) צריך לעבור את הגיבוש עם הבנים....... אתם הייתם עם בנות?!?!?? בקשה תענו.... זה חשוב!!!

uvdude

New member
כן אני הייתי - קצת פרטים

היו איתנו מתוך 300 אנשים משהו כמו 12 בנות אני לא יודע בדיוק למה הם התמיינו

pg18

New member
הבנות שהיו איתנו בגיבוש

התמיינו לתפקידי הדרכה. מי שעוברת את הגיבוש עושה טירונות 02 עם הבנים, וגם את הוקרס לאחר מכן, ואז הבנות עוברות קורסים להדרכה, ואם אני לא טועה אמרו לנו שהן גם נמצאות חודש על סטי"ל ואז הופכות למדריכות. בסה"כ זה נראה לי תפקיד שווה לבנות.

andy18

New member
אני הייתי במחלקה 5!

בואנה היה פשוט עננננננק הגיבוש סט"ילים!! אני הייתי במחלקה 5 והיתה לנו אחלה של מחלקה למרות שהמפקד קרע אותנו עם מצב 2, לא נראה לי שיש מישהו שלא שמע על הקטע עם הבדיחות.... מי היה בגיבוש? תגידו שמות!! מישהו פה היה במחלקה 5 ו-26?

uvdude

New member
איזה מספר??? איך קוראים לך?

אני יובל הייתי מספר 52 ואתה?

andy18

New member
אוף אתכם אני בת!!!

אני מספר 56 מקבוצה 5 אלינור למי שמעדיף את שמי האמיתי על המספר:) מה שעוד יותר מצחיק הוא שנזכרנו אתמול בבוקר בכל הבדיחות הכי קורעות בעולם...טוב נו נראה אתכם חושבים על בדיחות מצחיקות במצב 2... הכי קורע אבל היה הקטע עם התות...

^hunter^

New member
מה זה כורדים נופלים מבניין??

טטריס!!
נראה לי שישבת איתנו ביום האחרון כשסיפרו בדיחות... תשלחי לי את האי סי קיו שלך בבקשה במסרים האישיים...

uvdude

New member
מגניב ../images/Emo13.gif

אני (עוד פעם למי שלא קלט) יובל מספר 52 צרי קשר בבקשה באייסיקיו בה ביי

just4fun

New member
בנות בגיבוש ?!?!

מה זה? להדרכת לחימה ימית?!?! היפ היפ!

^hunter^

New member
זה באמת היה מצחיק

לראות את מחלקה 5 במצב 2 ולשמוע אותם מספרים בדיחות למפקד שבכוונה לא צוחק מהם. חחח .... אבל דווקא ביום האחרון אחד ממחלקה 5 (נראה לי שהוא מבית שמש) סיפר בדיחות שחבל על הזמן... קורעות משהו... היה ממש צחוקים.

למעלה