שלום

miss peach

New member
שלום

אני ניגשת אוטוטו למגן בגיאוגרפיה לבד.. ורציתי לדעת איך אני משיגה חומר מהאינטרנט? האם יש אתרים טובים שאני יכולה לקחת מהם את החומר לפי המיקוד? זאת הבגרות של שתי היחידות הראשונות. אנסין+עולם שלישית+גיאוגרפיה עירונית. תודה ענקית לעוזרים.

לא נראה לי טוב

בבחינה עלייך לענות על 5 שאלות. מתוך עולם שלישי ועירונית. בנושאים הללו יהיו לך 6 שאלות.את לא משאירה לך שום אפשרות לבחירה. (2 הנושאים הם 2 יחידות). ממליצה לך ללמוד עוד נושא אחד (שבו יהיו עוד 3 שאלות לבחירה) למשל : ארה"ב או כלכלית, או אקלים, או גיאולוגיה או גיאומורפולוגיה. האנסין הוא יחידה נפרדת. חומרים, כנסי כאן לרשת המורים לג"ג. יש לינק לבחינות בגרות

miss peach

New member
אני עושה בחינה שצריך לענות 2+1 לא משנה מה

כלומר או 2 גיאוגרפיה עירונית ואחד עולם מתפתח או להפך. אז איזה יחידה זאת? לא הבנתי.. ובנוסף אני עושה את האנסין. ותודה על האתר!

לא הבנתי

את עושה בחינה מותאמת ? כי אם לא, את צריכה לענות על 5 שאלות. ואז מהעירונית יהיו 3 שאלות ומעולם מתפתח 3 שאלות. האם לא תשאירי מרחב לבחירה ?

IאילהI

New member
בהחלט מוזר

אני יודעת שעונים על 5 שאלות ולכן חייבים לפחות 3 נושאים. כדי לענות על 3 שאלות צריך לעשות בחינה מותאמת או שזו יחידה אחת מתוך 3 יח"ל שעושים סה"כ. אבל אני מבינה שזה לא המקרה. תבררי שוב עם המורה שלך. אולי פיספסת משהו...

miss peach

New member
אוקיי, דיברתי עם המורה של גיאוגרפיה

לי ללמוד את כל הנושאים שכתובים במיקוד תחת "גיאוגרפיה עירונית" ו"עולם מתפתח" .. כמו כן היא אמרה שעונים על 3 שאלות.

למעלה