שלומות וברכות!

יהורמי

New member
שלומות וברכות!

ערב טוב לכולם! אחרי שנים של נסיונות כושלים (טוב, לא בדיוק שנים), סופסוף הצלחתי לכתוב בפורום! אז אני ידוע שזה קצת באיחור אבל רציתי להגיד לשירן מזל טוב לרגל פתיחת הפורום, זו התקדמות ענקית מקומונה! ותמשיכו לכתוב, זה ממש כיף לקום בבוקר ולקרא את ההודעות שלכם
אז שיהיה ערב נעים לכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם! איתמר.

willo1

New member
העאאאאאא!!../images/Emo12.gif

הצלחת!! יאייי! איזה כיף! אולי עכשיו אני אגיד גם לדנה שצ\תנסה שוב.. וברוך הבא!

יהורמי

New member
זה שיר לפנות ערב

למי שזיהה - הכותרת היא שמו של אחד השירים המוקדמים של יגאל בשן (שלא תמיד היה זמר לילדים..) - "שיר לפנות ערב". למי שתהה לאן נעלמתי בתקופת המעבר מהקומונה לעידן הפורום: יום אחד פתחתי את הדפדפן ותכננתי להכנס לקומונה, כהרגלי, ע"מ להתעדכן בעדכונים מעודכנים. אך לפני שהסתפקתי אפילו להגיע לעמוד הראשי של הקומונה דאז, התקבלה הודעה במסנג'ר המבשרת לי על הקמת הפורום. שמח וטוב לב נכנסתי אל הלינק שהועבר לי, אך לפתע נתקלתי בבעיה- לא יכולתי לכתוב הודעות, מסך כתיבת ההודעה פשוט לא היה קיים.. מיד קרעתי את בגדיי, לבשתי שק ואפר וצעקתי אל אלוהיי בבכי, על מה ולמה נגרמה לי רעה זו? מספר ימים ישבתי באבלי עד שלפתע נשמע קול שאמר לי "תשנה את ההגדרה הזו, תחליף פה את זה אוף עזוב אני אעשה את זה" ובתוך דקות מספר נפתרה הבעיה המעיקה. ומהיום והלאה חזרתי אליכם, אותו חייל ממורמר ועייף. אז שוב - שיהיה בהצלחה עם הפורום, מזל טוב לשירן על הפתיחה של הפורום ואיחולי שמחה לבביים וכנים לכל מי ששמח בשמחתי על חזרת החורף לכמה ימים!! שיהיה ערב נעים רמתיא

willo1

New member
חחחחח רמתיא חחחחחחח

ותודה תודה על האיחולים:) נחמד לראות אותך שוב פה, האיש עם הכי הרבה אישויות בעולם..

למעלה