שלומות, חובבי פראצ´ט יקרים

Jelly Beans

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo57.gifמזל טוב!../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif

אור!!! את סוף סוף כחולה!!!!
שיהיה לך המון בהצלחה עם הפורום! שהרבה קוראי טרי פראצ´ט יבואו בהמוניהם לפורום! שלא תצטרכי לחסום יותר מידי אנשים! ושלא תתמכרי חזרה למחשב בגלל הפורום הזה
! אז הרבה הצלחה! ואני יבוא לבקר לעיתים קרובות... ואל תדאגי אני לא יפתח לך הודעות חדשות ואופטופיקיות.. את יודעת איפה אני גרה
וואי.. נראה לי שהולך להיוית פה הרבה כחול..
הנה תולעת ספרים -----> החלטתי שבא לי לשים את זה... יום טוב שיר

mishmesh

New member
אור ../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

המאמץ השתלם בסוף, הא
בניהול הפורום
עכשיו תראי כמה זה קשה לנהל פורום... עכשיו מתחילה העבודה הקשה שלך-את צריכה להתחיל לנהל את הפורום...

Mooa-Numi

New member
ווי! הודעה שניה!

לא רוצה לשרשר
*מורדת* מזל טוב, אור (הייתי קוראת לך אורה אבל כבר יש אחת
), על הניהול של הפורום טרי פארצ´ט הזה שאתם כל הזמן מדברים עליו. שדרך אגב אין לי מושג מי הוא, חוץ מהעובדה שהוא סופר.
בכלמקרה-מזל טוב
זה יהיה קשה, רע, אבל למי אכפת? את תאהבי את זה
-קסט-

arifell

New member
מזל טוב!!!!

הגיע הזמן שיהיה לי מקום לדבר בו על גזר וכל החברה!!!

שלומלום!!!

אני שמחה בשבילכם נורא, ואני מבטיחה להצטרף מיש לאחר שאקרא את "colour of magic", ואני בושה ונכלמת שעדיין לא קראתי אותו! רק שאין אותו בשום מקום. תרשו לי להתמרמר... אבל אני אגיע! פרומיס!

Death of Rats

New member
שלומות, חובבי פראצ´ט יקרים

"סוף סוף, אחרי שנים רבות של חיפושים... מערת הקסמים" (אלאדין, למקרה שתהיתם). כן, כן, אחרי, אמממ... שבועות שבהם לא היה לנו פורום, עכשיו יש!. בבקשה תקראו את מכתב הפתיחה/הודעת המנהלת/איך שלא תרצו לקרוא לזה והמ... אתם מוזמנים להישאר (כמובן ^_^), להנות, לכתוב טופיקים, לכתוב פאנפיקים, לענות לסקר, לבהות במסך בגעגועים... רק מילה אחת קטנה אני יכולה להגיד לכולנו: בהצלחה

mishmesh

New member
לנהל = לפרסם בפורומים אחרים ../images/Emo52.gif

ולמה לא שרשרתי
רציתי לכתוב את זה בתגובה להודעה שלך, באמת
אבל עכשיו את תוכלי לשרשר

coolit

New member
וואוו מזל טוב!!|בלוןכ|

לעזאזל, עד עכשיו הייתי מנותקת.. לאלה שצמים- צום קל ומועיל!! התחדשי אור!
אוףףף, גם אני רוצה.. ברית.

Snitch

New member
../images/Emo65.gif אור!! ../images/Emo63.gif../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif

תתחדשי על הפורום, ובהצלחה בניהול!
-
-

*קליאו*

New member
שלום שלום לגברתי../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif../images/Emo181.gif

אז מזל טוב
סוף סוף נפתח הפורום..^^ (למרות שקפיצת השימחה שלי קיבלה את פניו. האהא. תקנאו.
) אז שיהיה בהצלחה גם לך, בניהול הפורום הזה, כי אני בטוחה שתצליחי. -
- אני, וגם נטע כמובן.

מזל טוב אור!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אני בטוחה שתהיי יופי של מנהלת ושיהיה פורום נהדר...

Boojie

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

הגיע הזמן, יישר כוח, כן ירבו, וכולי וכולי.

../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo87.gif

אני מבטיחה להצטרף כשאני אסיים את ב"ט בפעם השניה (אולי עוד 50 שנה... אני בקושי מוצאת זמן לקרוא...)!

המ..../images/Emo19.gif

אני לא נראה לי אצטרף כי קראתי רק את בשורות טובות ואת צבע הכשף...אבל אני אבוא לבקר!

למעלה