עוד לא החלטתי למי להצביע.
קודם כל, לגבי הקטע הבא בהודעתך: (אגב, כשאתה כותב לדרור " אני מאוד מקווה שתשב עם עצמך, תבין שלשדר אנרגיה שלילת לכל עבר זה פשוט בזבוז" - אתה לא חושב שזה תופס טיפ טיפה גם כלפיך?) את הציטוט שבמרכאות לקחתי מההודעה של דרור לה הגבתי- כלומר חשבתי שזה תופס לפחות טיפ- טיפה גם כלפיו. ובאשר להצבעתי: איני מתכוון להצביע עבור מפלגה "סביבתית". לא החלטתי עדיין עבור איזה מפלגה כן אצביע. אבל בוודאי ובוודאי שלא אצביע עבור מפלגץ ירוקים הנוכחית. מפלגה זו כוללת במצעה כמה סעיפים שמנוגדים בבירור לשמירת טבע. מועמד המפלגה, כאשר הוא נשאל על סעיפים אלה או על נקודות אחרות שאינן נוחות לו מסרב לענות. לא רק לי. אני לא היחיד שחושב כך. גש לפורום שמירת טבע וחפש שרשורים בהם דרוד מעורב. נסה להוציא ממנו עמדה נחרצת לגבי משהו. כרגע, לפי הרכבה ומצעה, כל מה שהמפלגה הזו יכולה לעשות זה למנוע פתרון של בעיות סביבתיות. אם אינך מאמין לי, ראה דוגמא: את הקמפיין שלהם נגד האנטנות הסלולאריות אתה מכיר? אני מניח שכן. הוא קודם בהרבה מאד רעש וצלצולים. את הפתרון של העיר מודיעין אתה מכיר? אני מניח שלא, אלא אם אתה תושב מודיעין או מתעניים בנושא. במודיעין פיזרו, בידיעת התושבים, אנטנות שלולריות קטנות רבות מאד בשטחים הציבוריים (איי תנועה וגינות ציבוריות). האנטנות הנ"ל משדרות בעוצמה נמוכה, ומזיקות הרבה פחות מאנטנות גדולות ומעטות (חוק היפוך ריבוע המרחק). בנוסף, מאחר ויש קליטה טובה בכל מקום במודיעין, עצמת השידור של הטלפונים קטנה יותר. אז גם בלי מפלגה ירוקה אפשר להגיע לפתרון בעיות סביבה. ארגונים חוץ פרלמנטריים עושים זאת כבר שנים. אני מסיים בקרוב קורס מורי דרך- ואז אוכל לפעול באמצעות חינוך.