שלומות לכולכם

• פותח הנושא yupy9
  • פורסם בתאריך

yupy9

New member
שלומות לכולכם

אני מתעניינת בקניית פסנתר משומש. ואין לי שמץ של מושג לגבי סדר גודל של מחיר. אני אציין שבעברי למדתי לנגן 4 שנים בלבד- כך שאני די חובבנית, ולכן אין לי צורך בפסנתר-מי-יודע-כמה. אם תוכלו לומר לי פחות או יותר מה הוא "הנזק"- אני אשמח. כמו כן, אצל ההורים שלי יש לי פסנתר, שחשבתי אולי להעביר אותו אלי- אך מכיוון שהוא די ישן אולי זה לא יהיה "בריא" לו במיוחד. (נסיעה של 30 ק"מ + ירידה של קומה- ועליה של 2 קומות...) מה אתם אומרים?

galgal15

New member
תגובה

מחיר פסנתר ישן(משופץ)P הוא בסביבות ה 8000 שח. ישנם הפסנתרים היפנים שאת יכולה לקנות אפילו חדשים בסביבות ה 4000 שח. בקשר לפסנתר שאצל הוריך, בעיקרון עם יקחו אותו בזהירות לא אמור להגרם נזק אבל מה שכמעט בטוח זה שתצטרכי לכוון אותו אחרי הנסיעה... גם אני פעם העברתי פסנתר ובזמן הנסיעה פשוט הוא יצא לגמרי מהכיוון.

seafox

New member
לך תמצא פסנתר ב2000 שקל...

תחשוב רגע,פסנתר לא משהו חדש עולה 11000 12000 המחיר הכי נמוך שאני ראיתי היה 10500 תוריד מזה עשרים אחוז...אפילו בגלל השנים אני לא חושב שיש מישהו שהיה מוכר פסנתר ב2000 שקל...אלא אם כן הוא היה ממש רוצה להפתר ממנו,ומהר...אני מכיר מישהו שרצה למכור אולי עדיין אני מכון לשאול אם הרעיון עדיין עכשווי.

yupy9

New member
../images/Emo51.gif

תודה לכל העונים- ואם למישהו יש הצעה מעניינת- יותר ממוזמן לפנות אלי במסרים. שתהיה לכם שנה מתוקה והרמונית.

galgal15

New member
30 קילומטר לא 300 ../images/Emo70.gif

טוב מה זה משנה.. בכל אופן, גם אני לא כל כך מאמין שיהיה אפשר למצוא פסנתר ב 2000 שקל שלא מתפרק אחרי יומים..אלה אם הוא ממש במצב רע וממש רוצים להפטר ממנו..

קניתי החודש פסנתר ב2000 שקלים

ועוד בתשלומים. נזקק לתיקון של 500 ש"ח, אבל עכשיו הוא די בסדר! כמובן, התיעצתי עם מומחה לפני הרכישה. בקיצור, מציאות יש תמיד. אנשים שעוזבים לחול וצריכים להפטר מהדברים שלהם. אנשים שלא יודעים מה הערך של הכלי שלהם וכו´. אבל גם בלי ללכת למקרים קיצוניים, עדיין בחנויות יד שניה יש מספיק פסנתרים בהרבה פחות מ8000.

למעלה