שלומות לכולם!

שלומות לכולם!

Dina kaj mi revenis de Italio, kie ni partoprenis internacian seminarion pri Europa kaj monda federalismo. Poste ni vojagxis norden tra 'bela italia'. Esperantistoj gastigis nin en diversaj lokoj kaj ni ecx partoprenis en la kluba renkontigxo de Torino. Mi gxoje rakontos pri cxio en la klubo - mihxal - nur diru kiam!

מיכי 10

Member
וואו, עודדי, בדיוק חשבנו עליך הערב, לאה ואני!

לא היית יכול לשמח אותי יותר מאשר בהצעה זו שלך, ודווקא הערב

בדיוק שאלתי כמה חברים אם יהיו מוכנים לתת תוכנית כלשהי למועדון. וגם קיטרתי קצת על כך שאין לי כמעט עתודות של אנשים כרגע, מסיבות שונות.
והנה אתה, נוחת לי פתאום ek la blua, עם הצעה כזאת מקסימה

אז אני מבינה שחזרתם ארצה, ואשמח על כל תאריך שתציע, החל מהשבוע הבא - 13.10.15 - שבו תתקיים גם ישיבת הנהלה.
השאלה אם אתה רוצה יום של ישיבה, שאז באים יותר אנשים, כולל חברי האסטררו אשר גרים מחוץ לאזור תל אביב.
או שאתה מעדיף יום ללא ישיבת הנהלה, שבו תוכל לקבל לא רק שעה ורבע, וחצי, אלא אפילו שלוש שעות.
תבחר ותודיע לי, כך שאוכל להודיע לכולם, וגם להביא לך את המקרן + המתאם החדש (שבו עדיין לא השתמשנו כלל).

יופי של תמונה, שאפילו זמנהוף מצולם בה אִתכם

Ĝis la revido.

Eldad S

New member
או, שלום עודדו!

תמונה יפה! נראה לי שאני מזהה כמה אנשים, אם כי לא בטוח לגבי השמות.
תגיד, נפגשת גם עם פבריציו פנאקייטי? האם הוא לא עומד שם לצדך? עבר לא מעט זמן מאז הוא אירח אותי בביתו בטורינו.

Eldad S

New member
אכן.

עברו כמה וכמה שנים מאז נפגשתי אתו.
הוא נראה ממש אותו הדבר כמו שראיתי אותו מזמן, כך שלא הייתי בטוח שזה אכן הוא. שיני הזמן לא עברו עליו.

למעלה