שלומות לכם אנשיי

optimistit

New member
שלומות לכם אנשיי

שלום שלום ובוקר טוף! אני חדשה בפרום ...... אוקיי אז.... הנה נערוך היכרות אני מיכל בת 14 בספטמבר נעים מאוד... תלחצו לי יפה את היד... תודה אני אוהבת אממממממ. הכל רדיוהד, נירוונה, ועוד מלא מלא מלא להקות רוק שאלה קטנטנה לי אליכם מתי התחלתם לשמוע רדיוהד? אני התחלתי לשמוע אותם בגיל 11 בערך... בגלל אחי הגדול שחשף אותי להרבה מאוד להקות רוק גדולות אז נעים מאוד optimistit ביום מוזר עד מאוד...

Major Thom

New member
נייס טו מיט יו

איריס. בת 17. לפני כמעט שנה, אחרי שחברה שלי הכריחה אותי (אני עד היום מודה לה על כך). אין לי אחים גדולים ככה שזאת לא היתה אופציה
(אבל יש לי אחים קטנים ששומעים שרית חדד! ווהוו!
) אה. דבר קטן (למרות שרוב הפורום לא מקשיב לי
). ניסיתי לגרום לאנשים פה לרשום מה הם שומעים באותו רגע בסוף כל הודעה שהם שולחים. אז רק שניים-שלושה אנשים עושים את זה, אבל זה יהיה נחמד אם גם את
.
דובי אנדרוגינוס (נו, אלה ממקודם) - דובונים

optimistit

New member
אהההה. היי

מה"? גם לאח שלך יש את התסבוך הזה? אח שלי, ילד בן שש, נהנה לשמוע שרית חדד.. באמת! וזה לא שדזה החינוך שהוא קיבל בבית! בושה מה קרה לאחים הקטנים!!? np- presidents of the unites state- video killed the radio star סתם התחשק לי לשמוע.... מזמן לא שמעתי את השיר הזה אררר בהביי

Major Thom

New member
אצלי כל המשפחה ככה..

לא יודעת איך אני ממשיכה לחיות בבית הזה (הממ.. כשחושבים על זה אני לא
)
beta band - i know

polyethylene

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo108.gif

שרית, בת 24, שומעת את רדיוהד מגיל 12\13 בערך. ולי אין אחים גדולים שחשפו אותי למוסיקה טובה, אחי הדביל שומע מוסיקה מזרחית, שיהנה, מזל שאני לא גרה איתם...

lazy

New member
1993

ביחד עם CREEP. אבל התחלתי יותר רציני מ1995 מאז שקניתי את דה בנדס

TheHead

New member
כשהייתי בכיתה ח´

הייתה לי חברה. ב-29/7 זו כבר שנה שאנחנו לא ביחד... היינו יחד, און אנד אוף, בערך שלוש שנים. אהבתי אותה מאוד. היא השמיעה לי את רדיוהד. לפני כמה זמן קיבלתי ממנה אימייל, "בוא נשמע מתישהו רדיוהד... אני מתגעגעת לזה." כן, גם אני... דרכה הכרתי אותם. אוקיי קומפיוטר זה בעיניי האלבום הטוב ביותר שהוקלט ביקום שלנו, אולי אפילו בכולם. אני מעריץ שרוף עכשיו (בט´ היינו, אני והיא, בהופעה בקיסריה), והמוזיקה שלהם מזכירה לי את הרגעים הכי יפים של החיים שלי.

optimistit

New member
אחחחחח......נוגע ללב

ולא, זה לא בציניות איך אני נורא נורא אוהבת סיפורים כאלה..... והם הופיעו בקיסריה? איפה אני חייתי לעזאזל?!

power play

New member
welcome *לחיצת יד*...

פורצה סנגל! אצלי אני האח הגדול,ואני מקווה מאוד שמתישהוא האחים שלי יפסיקו לא-להתחבר למה שאני שומע, לפחות כשאני מנגן הם לא אומרים שום דבר רע.

newtone

New member
נעים מאוד

נתנאל , כבר שבועיים בן 16 . אני בטוח שהסיפור שלי הכי מוזר כאן משל כולם , אולי מהסיבה שהוא הפוך . הכרותי הראשונה עם רדיוהד היתה בדיוק לפני שנה עם צאתו של "אמאנזיאק" אבל זה סיפור ארוך...ארוך...ארוך...

Major Thom

New member
יש לנו זמן.. ../images/Emo13.gif

(טוף, אני לא יודעת בקשר לשאר, אבל לי נורא משעמם
)
let´s kill music - cooper temple clause

newtone

New member
טוף ,

אז אם זה באמת מעניין אותך , אני אעביר לך הודעה , כי לא נראה לי שזה מעניין את כולם.,.

polyethylene

New member
למה? אני דווקא הייתי רוצה לדעת.

ככל שהסיפור יותר מוזר או מקרי זה יותר מעניין. שתף אותנו !!!

*Jeane*

New member
ואני...

בת 19.5. חיי משעממים אבל עם פסקול איכותי... התחלתי לשמוע מוסיקה אמיתית בגיל 13 הודות לחברה טובה. זה התחיל בDOORS ואת כל הלהקות הבריטיות כבר אספתי לבד (עזר כשגיליתי את הNME וSELECT המגזינים הבריטיים החביבים) ELECTRONIC - Forbidden City

למעלה